Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 01 21

Eglė Ancevičiūtė pristato jautrią dainą: ji – apie kraštutines būsenas

Aktorė ir dainų autorė Eglė Ancevičiūtė nenustoja stebinti kontrastais. Kiekvieną šeštadienį ją, įsikūnijančią į skirtingus Lietuvos ir viso pasaulio atlikėjus, galime išvysti TV projekte „Muzikinė Kaukė“. Savo autorinėje kūryboje Eglė išlieka nuosekli ir toliau gilinasi į jausmų pasaulį. Šiandien ji pristato lyrišką dainą, taip pat dalinasi ir gyvai užfiksuota šios dainos versija.
Eglė Ancevičiūtė
Eglė Ancevičiūtė / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 2 Dainos Premjera

„Su grupe susitikome Lietuvos muzikantų jau pamiltoje muzikos produkcijos studijoje „Garsų miškas“. Norėjosi užfiksuoti, kaip „Pulsas“ skamba gyvai. Visa grupė – tvirtas profesionalių muzikantų užnugaris, be kurių jau nebeįsivaizduoju savo kūrybos“ – pasakoja Eglė.

Tai dar vienas singlas iš būsimo antrojo kūrėjos albumo. Neseniai ji pristatė dainą kartu su vaizdo klipu „Žmogus“.

Paklausta apie tai, kokią žinutę norėjo klausytojui perduoti šia daina, atlikėja išlieka paslaptinga: „Man pačiai tai daina apie kraštutines būsenas, kai viena akimirka išsitęsia šimtus kartų ir pro akis praskrieja visas gyvenimas.

Eglė Ancevičiūtė – „Pulsas“:

VIDEO: Eglė Ancevičiūtė – Pulsas (live)

Po tokių būsenų mes niekada negrįžtame tokie, kokie buvome anksčiau. „Pulsas“ tiek melodijos, tiek teksto prasme – vienas talpiausių mano kūrinių, todėl nesinori klausytojui primesti jo interpretacijos. Kiekvienas jį gali išgirsti savaip“.

Asmeninio albumo nuotr./Eglė Ancevičiūtė
Asmeninio albumo nuotr./Eglė Ancevičiūtė

Šiandien išgirskite dvi skirtingas naujosios Eglės Ancevičiūtės dainos „Pulsas“ versijas: studijinę ir atliekamą gyvai kartu su profesionaliais muzikantais Vilte Ambrazaityte, Mariumi Meilūnu, Do-mantu Gasiūnu ir Justu Žemaičiu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius