Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2019 05 24

Edas Sheeranas paskelbė išleisiantis naują albumą ir pristatė naują kūrinį

Panašu, kad Edas grįžta į Baltijos šalis tik specialiomis progomis. Praėjusį kartą Taline šventė savo gimtadienio, o šią vasarą Edo naujas albumas „Nr. 6“ pasirodo būtent liepos 12 d., kai vyks jo vienintelis pasirodymas Baltijos šalyse – Rygoje, Lucavsaloje. Kartu su minialbumo naujienomis, Edas pristatė ir naują kūrinį – jį įrašė kartu su reperiais Chance the Rapper ir PnB Rock.
Edas Sheeranas
Edas Sheeranas / „Warner Music UK“ nuotr.

„2011-aisiais, dar prieš pasirašydamas sutartį su viena didžiausių pasaulio leidybos kompanijų išleidau minialbumą pavadinimu „No.5 Collaborations Project“. Nuo to karto aš vis norėdavau sukurti kažką panašaus – praėjusiais metais gastrolių metu savo kompiuteryje pradėjau kurti „No.6“.

Dainas įrašiau su savo mėgstamiausiais muzikos atlikėjais, kūrybinis procesas buvo išties smagus. „No.6 Collaborations Project“ pasirodys liepos 12-ąją. Albumą jau dabar galite užsisakyti, taip pat kartu pasirodė ir dar vienas kūrinys iš albumo – bendras mano, Chance the Rapper ir PnB Rock darbas“, – apie savo naują minialbumą ir kūrinį kalba E.Sheeranas.

„Warner Music UK“ nuotr./PnB Rock ir Chance the Rapper
„Warner Music UK“ nuotr./PnB Rock ir Chance the Rapper

Naujienos apie naują Edo bendrų darbų su kitais atlikėjais projektą „No.6“, naujos dainos „Cross Me“ pristatymas seka po bendro darbo su Justinu Bieberiu „I Don’t Care“, kurio premjera buvo itin sėkminga – jis iš karto „šovė“ į pirmąją Jungtinės Karalystės populiariausių dainų topo vietą, tokią poziciją jis išlaiko jau dvi savaites.

VIDEO: Ed Sheeran - Cross Me (feat. Chance The Rapper & PnB Rock) [Official Lyric Video]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius