-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2019 10 31

Edgaras Lubys pristato žmonos kurtą vaizdo klipą: teko prisiminti vaidybos pamokas

Pristatydamas naujausią savo dainą ir vaizdo klipą „Lietus“, Edgaras Lubys atskleidžia, kad šis filmavimas buvo kitoks nei ankstesni. Dainų autoriui teko prisiminti vaidybos pamokas ir įkūnyti keistoką, bet linksmą personažą.
Edgaras Lubys pristato žmonos kurtą vaizdo klipą: teko prisiminti vaidybos pamokas
Edgaras Lubys pristato žmonos kurtą vaizdo klipą: teko prisiminti vaidybos pamokas / 15min ir asmeninio albumo nuotr.

„Dabar ateina pats niūriausias metas, tad norėjosi, kad daina ir vaizdo klipas pakeltų nuotaiką ir primintų, kad netikėti susitikimai ir jausmai – visada šalia ir mėgsta kartais užklupti mus,“ – pasakoja E.Lubys, įkūnijęs klipe keistuolį moksliuką.

Asmeninio albumo nuotr./Edgaro Lubio klipo užkulisiai
Asmeninio albumo nuotr./Edgaro Lubio klipo užkulisiai

„Filmavimas buvo intensyvus, nes turėjome tam net ne dieną, o kelias valandas. Klipo filmavimo aikštele buvome pavertę „Forum Cinemas Vingis“ darbuotojų ir svečių liftą, tad juokauju, kad teko plačiai šypsotis laiptais lipantiesiems. Nors ten dirbantys žmonės buvo tikrai labai geranoriški, nusiteikę padėti ir vis klausdavo, kas čia bus, ką mes filmuojame tame lifte.“

Naujausią Edgaro Lubio dainą „Lietus“ ir vaizdo klipą galite pamatyti čia:

VIDEO: Edgaras Lubys - Lietus

Dar gyvendamas uostamiestyje, Edgaras Lubys vaidino Klaipėdos jaunimo teatre „Aušra“, televizijoje dalyvavo projektuose „Auksinis balsas“ ir „Muzikinė kaukė“. Patirtis kuriant vaidmenis teatre ir TV ekrane padėjo atlikėjui greitai įsikūnyti į personažą ir sukurti linksmą istoriją per trumpą laiką.

„Supratau, kad man labai patinka vaidinti, ypač įkūnyti tokį, kokiu pats nebuvau ir nesu – nedrąsų moksliuką,“ – juokiasi E.Lubys.

Fatališką merginą, patraukusią keistuolio moksliuko dėmesį, klipe vaidina žinoma teatro ir TV serialų aktorė Agnė Kiškytė.

Asmeninio albumo nuotr./Edgaro Lubio klipo užkulisiai
Asmeninio albumo nuotr./Edgaro Lubio klipo užkulisiai

„Esu labai dėkingas bičiulei Agnei, kuri vaizdo klipe virto mano simpatija. Mums pasisekė, kad ji turėjo vieną laisvą dieną tarp premjerų ir spektaklių teatre. Buvo tikrai smagu su ja kurti linksmą istoriją ir stebėti, kaip profesionaliai ji dirba.“

Dainos muzikos ir teksto autorius – Edgaras Lubys, vaizdo klipo režisierė ir scenarijaus autorė – Živilė Vaškytė-Lubienė, operatorius –Laurynas Bolnis, aktoriai – Agnė Kiškytė ir Edgaras Lubys.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius