-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 05 11

Egidijus Dragūnas audringame vakarėlyje sostinės naktiniame klube pristatė naujausią „Sel“ dainą „Kam tu meldies“

Egidijus Dragūnas praėjusią savaitę gerbėjams internete pristatė naujausią grupės „Sel“ dainą „Kam tu meldies“. Naujasis kūrinys šeštadienio vakarą sostinės naktiniame klube „Exit“ suskambo ir scenoje. Čia išskirtinį savo pasirodymą surengė Egidijus Dragūnas.
Egidijus Dragūnas „Sel“
Egidijus Dragūnas / Viganto Ovadnevo/Žmonės.lt nuotr.

„Tai, kad kūrinys taip greitai populiarėja, rodo, jog gerbėjai laukia iš mūsų naujienų. Galiu jau dabar pasakyti, kad jų netrukus bus dar daugiau“, – prieš pasirodymą kalbėjo E.Dragūnas.

Kartu su Selu klubo scena dalijosi Raigardas Tautkus, Paulius Sinkevičius. Vakaro metu skambėjo ne tik nauja „Sel“ daina, bet ir senesni grupės hitai.

Šeštadienio vakarą klube skambant E.Dragūno dainoms linksminosi Justė Starinskaitė, Vytautas Rumšas ir Eva Saikovska, Eglė Jakštytė, Monika Račiūnaitė, Monika Šalčiūtė su Vytautu Raudoniu, Vita Jakutienė ir daug kitų klubinėtojų.

„Sel“ dainą „Kam tu meldies“ galima nusipirkti internetinėje „iTunes“ parduotuvėje už simbolinę vieno JAV dolerio kainą. Visi pinigai, gauti už singlą keliauja į E.Dragūno labdaros fondą.

Žmonės.lt jau rašė, kad naujausios „Sel“ dainos vaizdo klipas buvo filmuojamas JAV ir jis visai netrukus bus pristatytas gerbėjams.

„Dainos siužetas yra apie tai, kaip Egidijus klaidžioja po Los Andželą ieškodamas jos – meilės. Jo meilė yra Eleonora. Nėra rodomas jos veidas, o ir ji pati yra neatpažįstama – ji tarsi rūkas, tarsi undinė ar angelas, vis netikėtai pasirodanti“, – portalui Žmonės.lt prieš tai pasakojo vaizdo klipo idėjos autorė ir prodiuserė Živilė Miklytė.

Klubo „Exit“ nuotr./Egidijus Dragūnas
Klubo „Exit“ nuotr./Egidijus Dragūnas

Liepos 5 dieną E.Dragūnas su savo komanda pasirodys Klaipėdos vasaros estradoje, o gruodžio 6 dieną Kauno „Žalgirio“ arenoje bus griausmingai pristatytas naujas grupės albumas.

VIDEO: SEL - Kam tu meldies (Official)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius