-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 06 30

Egidijus Dragūnas prašo gerbėjų į koncertą Klaipėdoje atvykti be automobilių

Jau šį šeštadienį Klaipėdos Vasaros estradoje įvyks grandiozinis koncertas „SEL Grand Show 2015“. Didžiulis renginys reikalauja ypatingo pasiruošimo, atsakingai koncertui pasiruošti grupės lyderis Egidijus Dragūnas prašo ir čia susirinksiančių gerbėjų – ragina į šou atvykti be automobilių.
Egidijus Dragūnas
Egidijus Dragūnas / ANGLIJA.today (A.Gikaro) nuotr.

Kiek daugiau nei dvi valandas truksiantis renginys šiemet vyks didžiausioje per visą SEL grupės istoriją mobiliojoje scenoje, kurios plotis siekia 60 metrų. 

„Mūsų projektas yra labai sudėtingas. Pastatėme kiek keistą, neįprastą, tačiau efektingą sceną, kurios plotis – net 60 metrų. Pernai scenos plotis siekė 40 metrų – tiek, kiek per paskutinius Michaelo Jacksono koncertus. O dabar ją dar labiau pailginome, visais 20 metrų. Rizikuojame nes jei lytų lietus, tiesiog negalėtume dirbti... Tačiau oras žadamas geras“, – Žmonės.lt sakė E.Dragūnas.

VIDEO: SEL – „Užmerkiu akis“

Kadangi pats ruošėsi taip atsakingai, tai ir 18 tūkstančių bilietus įsigijusių gerbėjų prašo pasiruošti. „Labai prašau, kad žmonės į koncertą stengtųsi atvykti ne savo automobiliais – jų paprasčiausiai nebus kur pastatyti. Būčiau dėkingas, jei jie rinktųsi viešąjį transportą ar taksi“, – sakė E.Dragūnas. Be to, tai padėtų išvengti automobilių spūsčių.

Be to, gerbėjams jis praneša, kad scenoje pasirodys ne tik pats: „Bilietuose žymima, kad šou prasidės 21 valandą. Tačiau tada į sceną lips didžėjus, o „Sel“ pasirodys 22 valandą. Taigi žmonės gali apsispręsti, kada jiems geriau ateiti – gal norės paklausyti didžėjaus, o gal iškart „Sel“.“

VIDEO: SEL - Ten Kažkur Giliai

Įdomu tai, kad, priešingai nei anksčiau, į šį koncertą patekti galės ne visi norintieji. Šiemet dalyvių skaičius yra ribotas – iš viso šiame renginyje dalyvaus 18 tūkst. žiūrovų, iš kurių apie 1 tūkst. koncertą stebės specialioje VIP zonoje. Šiuo metu parduodami paskutiniai bilietai, prekybos jais neplanuojama pratęsti. Taip nuspręsta neatsitiktinai.  

„Man labai svarbu, kad renginio metu būtų užtikrintas žmonių saugumas ir išvengta nemalonių nesusipratimų, todėl žiūrovų skaičių nuspręsta riboti. Žinau, kad kitą savaitę nebebus bilietų, bet šiemet labai griežtai nusprendžiau – jokių papildomų. Svarbiausia gera muzika ir saugumas koncerto metu”, – sako E. Dragūnas.

VIDEO: SEL - Kam Tu Meldies (Official Music Video)

Apie grupę SEL

Grupės istorija prasidėjo 1992 m. Šiandien – tai viena daugiausiai bilietų Lietuvoje parduodanti grupė. Pernai gruodžio 6 d. Kauno „Žalgirio“ arenoje SEL surengė pirmąjį Lietuvos atlikėjų istorijoje „360 laipsnių“ koncertą, kurio metu buvo pagerintas „Žalgirio“ arenos rekordas, kuris priklausė tam pačiam SEL – koncertą stebėjo 20 024 žiūrovai.

Tų pačių metų gruodžio 8 d. SEL albumas „Aš kaip žąsis“ buvo pripažintas platininiu Lietuvoje (vertinant 2009–2013 m. pardavimus). Albumas buvo parduotas daugiau kaip 15 000 kopijų tiražu – visi pinigai, gauti jį pardavus, buvo paaukoti Egidijaus Dragūno paramos fondui, kuris rūpinasi sunkiai sergančiais vaikais.

VIDEO: Sel - Aš

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius