-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 04 26

„el Fuego“ švenčia 10-ties metų jubiliejų: vaikinų grupėje – dideli pokyčiai

Popklasikos projektas, kurį sudaro trys operinio balso vokalistai: Jonas Sakalauskas, Rokas Spalinskas ir Paulius Bagdanavičius, šiais metais švenčia grupės „el Fuego“ 10-ties metų jubiliejų.
„el Fuego“ turės naują narį
„el Fuego“ turės naują narį / Asmeninio albumo nuotr.

2008 m. projektas startavo su trimis nariais: Eugenijumi Chrebtovu, Tomu Pavilioniu ir Jonu Sakalausku. Bėgant metams, grupės sąstatas keitėsi.

„Esame labai dėkingi pirmiesiems grupės nariams Eugenijui ir Tomui. Jų didelio ir nuoširdaus darbo dėka mes turime tiek daug gerbėjų, gražių kūrinių ir negęstantį grupės veiklos variklį. Kaip ir pradžioje, taip ir dabar, mes nebuvome ir nesame skandalistai ir nesiviešiname savo intymių gyvenimo momentų vardan populiarumo.

„Fotogenijų“ nuotr./„el Fuego“
„Fotogenijų“ nuotr./„el Fuego“

Mūsų projekto vokalistams dainavimas – ne darbas, o širdžiai mylimas pomėgis, tad siekiame šio atspindžio atliekamuose kūriniuose, kad klausytojai dainose pajaustų mūsų meilę muzikai“, – sakė grupės narys P.Bagdanavičius.

10-mečio proga pasirodys grupės „Geriausių dainų“ rinkinys. Kuo nustebinsite klausytojus?

„Albume bus sudėtos visų laikų geriausios „el Fuego“ dainos nuo pat pirmų grupės gyvavimo metų. Skambės ir senbūvių, pirmųjų grupės narių, Tomo bei Eugenijaus balsai. Tiesa, keičiasi ir dar vienas grupės narys, senbūvis, Jonas Sakalauskas. Na, o albume priminsime, galbūt, šiek tiek primirštas, tačiau be galo gražias dainas.

Dešimtmečio proga leidžiamas kompaktinis diskas bus mums lyg svarbaus etapo pabaigos, naujos pradžios ženklas.

Šį albumą pirkdami klausytojai gaus daug dovanų! Albumuose bus paslėpti net 200 kvietimų į mūsų turo koncertus, net 500 klausytojų gaus kartu ir naują, autorinių dainų CD. Ir tai tik pirmos staigmenos, kurios laukia mūsų gerbėjų.“

Užsiminėte apie autorinių dainų CD. Ar tai dar vienas albumas? Kuo jis stebins?

„Anksčiau visos dainuotos dainos buvo parašytos kitų kompozitorių. Savo dainas kurdavome, tačiau jų grupės repertuare nebuvo. Dabar visos naujos dainos yra parašytos mūsų pačių ir jas įamžinti norime viename, visiškai atskirame albume, kurį bus galima įsigyti turo metu. Mums labai džiugu, kad galime atsiskleisti ne tik kaip atlikėjai, bet ir kaip autoriai. Šiame albume bus jau taip visų pamilta daina „Į pasaulio kraštą“, – kalbėjo atlikėjai.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„El Fuego“
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./„El Fuego“

Ar jau žinote kas pakeis Joną? Ką manote apie Jono gyvenimo pokyčius? Ko jam palinkėtumėte?

„Džiaugiuosi Jono gyvenimo pokyčiais ir tuo pačiu apmaudu, kad jis palieka grupę. Tačiau gyvenimas vietoje nestovi ir Jono auganti karjera yra bet kokiu atveju labai gera žinia ne tik jam, bet ir mums. O apmaudu, nes kito tokio nebus. Ir grupė, atėjus naujam nariui, jau nebebus tokia, kokia buvo, viskas bus truputį kitaip. Tačiau pažadame klausytojams, kad blogiau nebus.

Tikiu, kad kiekvienas iš mūsų turime savo gerbėjų ratą. Išėjus Jonui – kartu su juo pasitrauks ir jo gerbėjai, bet tai normalu. Viliamės, kad naujasis narys užkariaus mūsų klausytojų širdis labai greitai. Juolab, kad jis nėra visiškai naujas veidas žiūrovams.

Na, o Jonas – labai geras draugas, šiltas ir nuoširdus žmogus, puikus scenos partneris. Gerbiu ir myliu šį žmogų, tad linkiu jam visokeriopos sėkmės jo naujame karjeros etape!“ – kalbėjo P.Bagdanavičius.

„Fotogenijų“ nuotr./Grupė „el Fuego“
„Fotogenijų“ nuotr./Grupė „el Fuego“

Kada planuojamas koncertinis turas? Ar tik jame išvysime trečiąjį „el Fuego“ narį?

„Koncertinį turą po Lietuvą planuojame rudenį. Aplankysime beveik 30 Lietuvos miestų ir miestelių. Koncertų metu dainuosime visas populiariausias bei naujas, mūsų autorines, dainas, priminsime, kaip gražiai skamba kitaip atliekama klasika.

O naujasis narys jau po truputį ruošiasi. Repetuoja su mumis tiek senąsias mūsų dainas, tiek naują repertuarą. Jau greitu metu galėsite jį išvysti mūsų gretose. Mes pažadame Jūsų nenuvilti ir nekantriai laukiame susitikimo koncertų salėse.“

VIDEO: el Fuego - Aš prašau (Official video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius