-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2015 03 24

„Electronic I“ ir populiariausi Lietuvos didžėjai kviečia į velykinę fiestą Panevėžyje

Elektroninės muzikos žvaigždės „Electronic I“, Justy, Morkus (Curly Music) ir Kidman balandžio 3 d. suvienys jėgas siautulingam velykiniam vakarėliui „Grand Velykos“ Panevėžio „Cido“ arenoje. Didžėjai linksmins tūkstantį klubinės muzikos gerbėjų ir vienam vakarui areną pavers didžiausiu Lietuvos naktiniu klubu.
„Electronic I“
„Electronic I“ / Koncerto organizatorių nuotr.
Temos: 1 Muzika

Vienam vakarui Panevėžio areną į naktinį Niujorko klubą transformuojančio renginio vinis – garsusis elektroninės muzikos duetas „Electronic I“. Grupė praėjusiais metais ne tik pristatė savo debiutinį albumą „Elevator“, bet ir įrašė duetą kartu su skandalinguoju SEL, apšildė pasaulio populiarumo topuose karaliaujančiuosius „One Republic“.

„Koncertinių turų metu esame išmaišę visą Lietuvą, Panevėžyje mus visuomet pasitinka nuostabi publika, jos lauksime ir „Grand Velykos“ vakarėlyje. Šiuo metu daug repetuojame, įrašinėjame naujas dainas, gali būti kai kurios jų pirmą kartą suskambės būtent velykiniame vakarėlyje“, – užuominomis apie būsimą pasirodymą „Cido“ arenoje dalinosi „Electronic I“ vokalistas Paulius Sinkevičius.

VIDEO: Electronic I - One Dream

Įsimintinoms Velykoms repertuarą taip pat ruošia didžėjai Justy, ZIP FM klubinės muzikos guru Morkus ir Kidman. 

„Groti gimtajame mieste visuomet gera – čia susirenka geriausi tavo draugai ir pažįstami, o ir patys panevėžiečiai ne veltui pelnė aktyviausių klubinėtojų vardo Lietuvoje. Jaučiu daug sentimentų miestui, kuriame prasidėjo mano karjera. Čia prieš 9 metus pradėjau groti, vesdavau renginius“, – prisimena House muzikos meistras Justinas Žvigas, geriau žinomas kaip Justy.

Velykinės fiestos metu jie klausytojams pateiks geriausius savo repertuaro kūrinius bei žada improvizuoti, atsižvelgiant į publikos nusiteikimą.

„Muzika yra vienas tų stebuklų, kuris suvienija ir sujungia žmones. Ją supranta ir jaučia visi vienodai, ji neturi kalbinių, religinių ar kitų barjerų, priešingai – ji juos panaikina“, – sako jau 9 metus klubų scenose muzika besidalinantis Benas Čereškevičius (Kidman).

Elektroninės muzikos žvaigždes sujungiantis renginys Panevėžio „Cido“ arenoje vyks balandžio 3 dieną, pradžia – 20 valandą. Renginys arenoje organizuojamos ribotam kiekiui lankytojų – jame  apsilankyti galės vienas tūkstantis elektroninės muzikos mylėtojų, ne jaunesnių kaip 16 metų. 

VIDEO: Electronic I - Underwater (music video official)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius