Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 02 28

Elektroninės muzikos žvaigždė Joelis Edwardsas atvyksta į Lietuvą

Buvusio Didžiosios Britanijos elektroninės muzikos dueto „Deepest Blue“ vokalistas Joelis Edwardsas šiandien atvyksta į Lietuvą, tam, kad didžiuosiuose miestuose surengtų įsimintinus savo pasirodymus: penktadienį – Kauno Žalgirio Arenoje, šeštadienį – Klaipėdos naktiniame klube „PORT night club by BarBar'a“, sekmadienį – įspūdingą pasirodymą surengs muzikinio projekto „Chorų karai“ tiesioginėje transliacijoje.
Joelis Edwardsas
Joelis Edwardsas / Organizatorių nuotr.

Tarp Joel pasiekimų – pirmosios pozicijos topuose „UK Top 10s“, „Top 40s“, „Club Chart“, taip pat pastovūs aukščiausi reitingai nacionaliniuose grojaraščiuose. Didžiausios sėkmės sulaukė daugiausiai topuose išbuvę singlai: „Deepest Blue“, „Give it away“,  „I Need Your Lovin“.  Apskritai Joelio muzika itin vertinama „Ministry of Sound“ kompiliacijos, o pardavimai siekia milijonus.

J.Edwardsas muzika pasižymi itin plačia diversija, tai reiškia, kad jo atliekami kūriniai yra beveik visų žanrų, tačiau tuo pačiu ir visuomet atspindi popkultūrą. Joelis mėgsta dirbti su įvairios muzikos atlikėjais ir prodiuseriais, kaip pavyzdžiui roko žvaigždėmis „Skin“ arba „Ed-case“, kurių atliktas „Gorillaz“ remiksas „Clint Eastwood“ tapo tarptautiniu hitu. Tarp Joelio patirties skaičiuojami pritariamieji vokalai „M Factor“ bei darbas su šokių muzikos legenda „Chicane“.

Naujausi projektai: DEE-LUX ir „uATM“ – Jamaikos žvaigžde Busy Signal, Didžiosios Britanijos atlikėju „Dj Ironik“ bei Perry Mystique ir „Sway“.

Šiuo metu jis dirba su dar viena „house“ muzikos legenda „Dave Lee aka Joey Negro/Jakartabei“ yra nuolat kviečiamas dainuoti žymiausuose pasaulio festivaliuose ir rašyti dainas naujajai „dance“ muzikos kartai.

Organizatorių nuotr./Joelis Edwardsas
Organizatorių nuotr./Joelis Edwardsas

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius