Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 09 09

„Empti“ pristatė albumo „Fermata“ viršelį

Prieš mėnesį paskelbusi apie būsimo geriausių dainų rinkinio „Fermata“, kuriame vietos rado ir trys nauji kūriniai, išleidimą, grupė „Empti“ rugpjūtį praleido diskutuodama, kaip turėtų atrodyti naujas albumas ir ruošdamasi kompaktinės plokštelės pristatymo koncertams.
Empti albumo viršelis
„Empti“ albumo viršelis. / „Muzikos bombos“ nuotr.
Temos: 1 „Empti“

Trečiojo „Empti“ albumo viršelis – grafikos dizainerio Karolio Koso darbas. Pilkas albumo viršelis įdomus iškirptomis geometrinėmis figūromis – laikant albumą rankose ir vartant jo viršelį, susidarys vis kitas albumo vaizdas. „Mes tik žinojome, kad tikrai nenorime ant viršelio matyti grupės nuotraukos, o visa kita palikome menininko sprendimui“, – trumpai papasakojo vokalistė Giedrė.

Su naujomis visiems žinomų „Gera mylėtis“ ar „Saloje“ versijomis ir naujo albumo „Fermata“ programa grupė „Empti“ jau koncertavo Klaipėdoje, Palangoje, pasirodė keliuose vasaros festivaliuose. Šį penktadienį, rugsėjo 10 d., „Empti“ gerbėjų lauks Vilniuje, „Vasaros terasoje“ (Mokytojų namų kiemelyje). „Visų mūsų vardu labai prašome koncerto svečių nevėluoti – gal net ateiti į „Vasaros terasą“ anksčiau, nes mes būsime tikslūs ir koncertas tikrai prasidės 20.30 val., kaip ir skelbiame, o ne valanda vėliau, kaip tampa įprasta kituose renginiuose“, – paskutines detales prieš koncertą akcentavo grupės nariai.

Dar prekyboje nepasirodžiusį „Empti“ albumą, kuriame sudėta grupės istorija nuo 1993 metų, jau įvertino muzikos kritikas Dovydas Bluvšteinas. „Visi pripažįsta, kad prieš daugelį metų išleisti „Empti“ albumai iki šiol yra aukščiausia Lietuvos pop muzikos viršūnė. „Fermatoje“ skambantys senieji hitai akivaizdžiai tai patvirtina, o nauji – efektingai demonstruoja, ko dar galime tikėtis. Panašu, kad talentingiausias šalies prodiuseris ir geriausia vokalistė ne prieš vėl pažaisti pop grupę. Dabar jau nuo mūsų, klausytojų, priklausys, kiek ilgai skambės „Empti“ gaida“, – mintimis apie „Empti“ dalinosi pašnekovas.

Artimiausiu metu „Empti“ tęs koncertų ciklą, skirtą pristatyti naują albumą „Fermata“. Kitą dieną po koncerto Vilniuje, grupė vyks į Druskininkus (koncertas klube „SOHO“ rugsėjo 11 d.), o kitą savaitgalį – į Kauną (koncertas klube „Combo“ rugsėjo 18 d.).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius