-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 11 01

„Eurovizijos“ atrankoje pasirodžiusios „ŠarkA“ merginos čia atvyko „apsidairyti“

Ketvirtadienio vakarą LRT studijoje vykusiame pirmosios nacionalinės „Eurovizijos“ atrankos filmavime netrūko nei gražių dainų, nei žinomų veidų.
Ieva Stasiulevičiūtė ir Gintarė Valaitytė
„Eurovizijos“ atrankos dalyviai / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Pastarieji šmėžavo tiek scenoje, tiek publikos gretose – palaikyti saviškių studijoje atėjo grupės „Dar“ narys Grūdas, Beissoul, Liepa Mondeikaitė, Berta Timinskaitė ir kiti. Antai, rodos, tik grupės „ŠarkA“ narės Ieva Stasiulevičiūtė ir Gintarė Valaitytė čia atėjo šiaip sau – tiesiog pasižvalgyti, kaip atrodo dar vienas muzikinis projektas lietuviškame televizijos eteryje.

Merginos stebėti atrankos atvyko išties nuotaikingos. „Ne ne, mes čia nedalyvaujam – mes į atranką neinam. Tiesiai į finalą mes keliaujam. Kodėl, nes su visais permiegojom“, – kvatote kvatojo I.Stasiulevičiūtė.

Pasak jos, „ŠarkA“ narės iš tiesų čia atėjo vien apsidairyti – juk kaip dainininkėms joms rūpi, kokie gi muzikiniai projektai šmėžuoja lietuviškame eteryje. O kadangi juodvi čia vien dairosi, tai ir favoritų neturi. „Nežinom net, kas dalyvauja“, – tikino I.Stasiulevičiūtė.

Tačiau nors merginos ir domisi, pačios į atranką eiti iš tiesų neketina. „Juk esame jauna grupė – nėra nei metų, kaip susibūrėme. Galbūt dar per anksti eiti į tokią atranką“, – svarstė G.Valaitytė.

Mergina patikino, jog šiuo metu „ŠarkA“ turi labai daug veiklos, koncertų, planų – „Eurovizijai“ paprasčiausiai nėra vietos. Tačiau nei I.Stasiulevičiūtė, nei G.Valaitytė nėra kategoriškos – o kas žino, anksčiau ar vėliau gal ir jos laimę siekiant išvykti į „Euroviziją“ išmėgins. 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius