Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 03 06

„Eurovizijos“ atrankos dalyvis Andy Vaic pristato Oksfordo universitete filmuotą muzikinį klipą

Apie Andy Vaic (Andrius Vaicenavičius) daugelis sužinojo per šių metų Eurovizijos atranką „Pabandom iš naujo“ – jis dalyvavo su savo kūrybos daina „Why Why Why“, kuri pateko į atrankos pusfinalį. Tačiau Andriaus muzikinė veikla aktyviausiai vyksta Oksforde, Anglijoje, kur jis šiuo metu studijuoja. Atlikėjas plačiai žinomas Oksfordo universitete – čia rengia gausiai lankomus koncertus ir džiaugiasi vis didesniu gerbėjų būriu. Andy Vaic pristato muzikinį klipą savo dainai „I need you“.
Andy Vaic
Andy Vaic / Modesto Endriuškos nuotr.

Šis klipas buvo nufilmuotas pačiame Oksfordo universiteto centre, vienoje seniausių universiteto gatvių, Brasenose Lane, apsuptoje senųjų universiteto pastatų. Jame filmavosi gausus būrys Oksfordo universiteto studentų, tiek Andriaus bičiuliai, tiek jo gerbėjai.

„Ši daina yra apie rūpestį vienas kitu, todėl labai norėjau pakviesti mane supančius žmones būti klipo dalimi”, – pasakoja Andrius.

„Daugelis jaučiasi pasimetę ar net kiek prastesni palyginus su kitais. Labai norėjau parašyti dainą, kuri galėtų būti tarsi priminimas, kad mes esame kiekvienas reikalingas, nes mes vienas kitam rūpime. Labai tikiuosi, kad ši daina sukels pačias geriausias emocijas klausantiems”, – dalijasi Andrius.

Muzikinis klipas:

VIDEO: Andy Vaic - I need you (Official Music Video)

Šiuo metu Andrius rengia itin neįprasta ir įdomų koncertinį turą. Tai turas per Oksfordo universiteto koledžus, rašoma pranešime spaudai.

„Oksfordas yra kiek panašus į Hogvartsą tiek savo išvaizda, tiek struktūra, tiek tradicijomis. Universitetas susideda iš virš trisdešimt koledžų, kur studentai gyvena, valgo, turi asmenines pamokas ir pan. Todėl tai nuostabi terpė rengti koncertus, nes kiekviename koledže studentai itin mėgsta renginius“, – pasakoja Andrius.

„Pavyzdžiui, šį šeštadienį koncertuosiu Christ Church koledže, kur ir buvo filmuotas „Haris Poteris“ – valgykla, kurioje valgo studentai, ir yra valgykla, kurioje filmavo „Harį Poterį“, – dalijasi Andrius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius