Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 06 03

„Eurovizijos“ širdžių nugalėtojai grįžo į sceną: „The Roop“ koncerte – net liūties nepabūgę gerbėjai

Trečiadienio vakarą grupė „The Roop“ sostinėje po lietumi užkūrė tikrą šou – taip ir nepabuvoję didžiojoje „Eurovizijoje“, bet ne kartą alternatyvių jos variantų nugalėtojais tituluoti muzikantai pasirodė žymiai mažesnėje erdvėje, nei būtų įprasta. Ir užklupęs lietus anaiptol nesugadino nuotaikos ištikimiausiems po skėčiais pasislėpusiems gerbėjams. Vakaro vinimi tapo ne tik nuskambėjusi legendinė daina, bet ir netikėtos grupės naujienos.
Grupės „The Roop“ koncertas
Grupės „The Roop“ koncertas / Luko Balandžio / 15min nuotr.

2020-aisiais grupės „The Roop“ vardas buvo skanduojamas tikrai ne kartą – tiek tarp lietuvių, tiek tarp belaukiant „Eurovizijos“ atsiradusių gerbėjų užsienyje. Na, bet visgi konkursui neįvykus, „On fire“ nuotaikos persikėlė į kur kas mažesnę erdvę – Vilniaus mokytojų namų kiemelio „Vasaros terasą“.

Dėl turbūt daugeliui suprantamų aplinkybių – karantino – grupė vietų gerbėjams galėjo pasiūlyti labai nedaug. Panašu, kad didžioji dalis jų šia proga pasinaudojo ir, nepabūgę lietaus, apsilankė „The Roop“ gyvo garso koncerte. Jo metu skambėjo ne tik puikiai visiems žinomas šiųmetis eurovizinis hitas, bet ir ankstesnysis „Yes, I do“, „Ufo“ bei kitos grupės dainos.

Renginio akimirkos – galerijoje:

Tiesa, renginio metu grupė pranešė ir įspūdingas naujienas. Kaip teigė muzikantai, jais jau spėjo susidomėti ne tik „Universal“, bet ir „Warner“ muzikos organizacijos, po sparnu glaudžiančios žinomiausius atlikėjus.

15min primena, kad neseniai „The Roop“ pelnė 1-ąją vietą specialiame Vokietijos „Eurovizijos“ renginyje Hamburgo Elbės filharmonijoje, kuriame mėgavosi dviejų Lietuvų dydžio televizijos auditorijos dėmesiu ir sulaukė beveik 300 tūkstančių žiūrovų balsų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius