Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 18

Evos trauma gyvos muzikos koncerto nesugadino (nuotraukos)

Ketvirtadienio vakarą „New York“ klube susirinkę vilniečiai turėjo ko džiaugtis. Čia buvo filmuojamas koncertas, kuris bus rodomas antrąją Kalėdų dieną. Atlikėjai svečiams dovanojo savo pasirodymus, kuriuos atliko gyvai.
Kalėdinio koncerto akimirkos
Kalėdinio koncerto akimirkos / Martyno Siruso/adfoto.lt nuotr.

,,Aš tikėjausi, kad susirinkusių bus nemažai, bet tiek daug– tikrai ne. Vadinasi, priežastis aiški: žmonės supranta, kad tokie koncertai yra geriau negu klausytis kompaktinės plokštelės”, – išvydusi pilną salę žmonių džiaugsmo neslėpė ,,Gyvos idėjos” organizatorė Donata Virbilaitė. Mergina tą vakarą atliko kelias dainas, keitė apdarus, visus stebino savo energija.

Geros nuotaikos nestokojo ir kiti dainininkai: Stano, Igoris Kofas, Asta Pilypaitė, Soliaris, grupė ,,69 danguje”, Eva. Pastarąją tą vakarą užkulsiuose galėjai pamatyti su ramentais. Prieš kelias dienas lūžusi kojos čiurna nesutrukdė dainininkei atlikti kelis kūrinius. Nuotaikos moteriai negadino ir renginio metu sužeista ranka.

,,Viskas įvyko taip juokingai, koją susilaužiau tiesiog eidama namuose. Atvykusi čia vėl griuvau ir užsigavau ranką, tikiuosi, tai nesibaigs dar vienu lūžiu”, – optimistiškai kalbėjo Eva.

Scenoje pasirodžius ,,69 danguje” merginoms publika pasigedo Godos. Kai kurie pradėjo spėlioti, gal neseniai ištekėjusi moteris susirgo.

,,Esame taip sutarę, kad viena kuri gali ir neatvykti į koncertą, tačiau tai negalioja Karinai. Ji yra tamsiaplaukė, o mes visos – blondinės, panašios. O Goda atostogauja”,– kalbėjo Nijolė Pareigytė.

Kalėdiniame koncerte skambėjo populiariausios šventinės dainos, tačiau tikros kulminacijos visi sulaukė pasirodžius Rondo vyrams. Salėje susirinkę vilniečiai negailėjo ovacijų ir ne kartą prašė pakartoti žinomiausias grupės dainas.

Kalėdinį koncertą televizijos žiūrovai galės išvysti per ,,Lietuvos ryto” televiziją.

 
 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius