-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2021 07 28

Festivalis „Nida On Air“: gražiausias vasaros muzikos nuotykis ant jūros kranto

Nors dažnas mūsų į Kuršių neriją važiuoja pasidžiaugti gamta, ramybe ir sulėtėjusiu laiku, ne paslaptis, jog saulei pasislinkus žemiau horizonto, pradeda galvoti apie džiugius susitikimus, garsius pokalbius, muzikos keliamą svaigulį ir šokius basomis pėdomis smėlyje iki aušros. Visiems, atostogaujantiems Nidoje – ar planuojantiems tą daryti – ir galvojantiems, kad atostogoms gali šiek tiek pritrūkti smagių patyrimų, naktinio jaudulio ir miesto ritmų, festivalis „Nida On Air“ jau trečią kartą dovanos vakarus, kurie kiekvieno dalyvausiančių atmintyje išliks kaip gražiausias vasaros nuotykis.
„Nida On Air“ pasirodysiantys atlikėjai
„Nida On Air“ pasirodysiantys atlikėjai / Organizatorių nuotr.

Rugpjūčio 13–14 ir 20–21 dienomis – net du savaitgalius iš eilės vyksiantis festivalis visus, pasiilgusius geros muzikos, laisvės ir malonių potyrių kvies vakarus leisti paplūdimyje, šalia vieno pagrindinių naktinės Nidos traukos taškų – paplūdimio baro „Kupolas“.

Festivalio organizatorius Valdas Petreikis sako, kad „Nida On Air“ – tai festivalis, kuriame galima šokti basomis ant smėlio, klausantis savo mėgstamos grupės. „Neabejoju, jog stebuklingo grožio Nidos šiauriniame paplūdimyje net du savaitgalius vyksiantys koncertai visiems, juose apsilankiusiems, suteiks tik pačias geriausias emocijas, kurių užteks visam rudeniui ir žiemai“, – tikina jis.

Šių metų „Nida On Air“ atidarys įtraukiantis, pilnas jausmų, karščio, bangų ošimo ir visų mylimų dainų Jazzu pasirodymas. Naujasis, daugelio grojaraščiuose nuolat skambantis atlikėjos vasaros hitas „Vasara“ gera nuotaika ir sodriu tembru apgaubs nuo pat pirmųjų akordų ir nepaleis, o vasariškas lengvumas, laisvė, draugystė, aistra gyventi čia ir dabar bei muzika, skambanti ant jūros kranto, atsiskleis dar stipriau ir taps maloniu vasaros nuotykiu.

Luko Griciaus nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu
Luko Griciaus nuotr./Justė Arlauskaitė-Jazzu

Pasiilgusiems miesto triukšmo ir ritmo ji prisiminti padės Lietuvos hiphopo vėliavnešiai „G&G Sindikatas“, kurių griausmingos energijos ir pozityvios jėgos banga užlies kiekvieną, rugpjūčio 14 dieną užsukusį į festivalio „Nida On Air“ koncertą. Daugybę apdovanojimų už tiesią, standartus laužančią muziką gavusi grupė padės trumpam persikelti į miestą, pasidžiaugti jo malonumais ir po kelių valandų vėl sugrįžti į gamtą ir jos ramybę net neiškėlus kojos iš paplūdimio.

Tuos, kurių atostogos Nidoje tęsiasi jau kelias dienas ir vis dažniau aplanko namų ilgesys, rugpjūčio 20 dieną festivalyje į jaukų, šviesų koncertą, su namus primenančiais pašnekesiais kvies Mantas Jankavičius. Kiekvienas, bent kartą buvęs atlikėjo koncerte žino, kad jo atliekama muzika, sodrus balsas ir pasirodymą gaubianti atmosfera įkvėps švelnaus džiugesio, juoko ir padės namus susikurti ten, kur tuo metu bebūtumėte.

IevaJura nuotr./Mantas Jankavičius
IevaJura nuotr./Mantas Jankavičius

Rugpjūčio 21 dieną festivalį uždarys „Saulės kliošo“ koncertas. Jei atostogų dienos pašykštėjo saulės ir šviesos, o niūrūs debesys pritraukė liūdesį, grupės atliekama kokybiška muzika ir gebėjimas nuolat pateikti ką nors novatoriško suteiks šilumos, o visų pamėgti hitai privers šokti net ir didžiausią skeptiką, taip padovanodami jam gražiausią atostogų potyrį.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius