Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 08

„Freaks On Floor“ ima Kauno loftą „Gargaras“

Geriausia Lietuvos roko grupė „Freaks On Floor“ tęsia siautulingą koncertų turą ir grįžta į Kauną. Vasario 11 d. (šeštadienį) vyrukai drebins lofto „Gargaras“ sienas ir Kauno publikai gyvai pristatys „šviežut šviežutėlį“ albumą „Hello Girls!“.
„Freaks On Floor“ ima Kauno loftą „Gargaras“.
„Freaks On Floor“ ima Kauno loftą „Gargaras“. / Pauliaus Gvildžio nuotr.

„Mūsų vadybininkas jau ieško pripučiamos valties, kurios dėka galėtume plaukti per gerbėjų rankas, kaip tai darė „Žalgirio“ areną nusiaubusi vokiečių grupė „Rammstein“. O jei rimtai, kiekvienas koncertas Kaune mums labai svarbus ir išskirtinis, todėl tikimės didelio gerbėjų ir miesto svečių palaikymo.“, – šypsojosi grupės būgnininkas Rokas Beliukevičius.

Šeštadienio vakarą kumštines pirštines, šalikus bei kitas priemones nuo šalčio energingoji trijulė rekomenduoja palikti namuose. „Freaks On Floor“ siūlo pasirūpinti bent jau patogiais sportbačiais, nes žiemą iš šokių aikštelės vys geras grupės bičiulis ir gatvės meno meistras Swix. Vakarą iki paskutinių gyvųjų pratęs ir prie pulto linguos diskotekų pagal gitaras legenda Kym Wild.

Į koncertą Kaune „Freaks On Floor“ išvažiuoja ypač gerai nusiteikę. Vienas ryškiausių lietuvių elektroninės muzikos kūrėjų Leonas Somovas kuria oficialų remiksą būsimam  grupės singlui „Is There a Light“. Apie kitus grupės planus bus pranešta artimiausiu metu.

Apie „Hello Girls!“ iš esmės

„Pirma daina truputį „History Of Stories“ kiek šokiruoja – panašumas į „Red Hot Chili Peppers“ skambesį toks, kad net truputį nejauku. Paskui viskas susitvarko – griežtas ir kiek „purvinas“ gitaros skambesys, lyg oro uosto angare aidintys būgnai (muzika įrašyta Anykščių koplyčioje) ir didžiąją dalį isterijos iš savo vokalo pašalinęs dainininkas Justinas Jarutis 32 minutes varo kietą, bet melancholijos prisodrintą roką.”, rašė „Lietuvos Ryto“ muzikos apžvalgininkas Ramūnas Zilnys ir albumą „Hello Girls!“ įvertino 8 balais iš 10.

Pirmojo „Freaks On Floor“ koncerto Londone įspūdžiai – vaizdo siužete:

VIDEO: Freaks On Floor - History of Stories (28th Jan, London)


 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius