Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 04 11

„G&G Sindikatas“ rengia šou ir Kaune: koncertuos per Velykas

Neprabėgus nei dviems savaitėms po ilgai planuoto bei gerbėjus pribloškusio grandiozinio koncerto Vilniuje, „G&G Sindikato” nariai ir vėl pasiruošę atiduoti repo duoklę savo ištikimiems klausytojams. Šį kartą pasirodymą atlikėjai surengs Kaune gyvenantiems ir besisvečiuojantiems fanams. Beje, atvykimo datą legendinė repo grupė pasirinko išties ypatingą.
 „G&G Sindikato“ koncerto akimirka
„G&G Sindikato“ koncerto akimirka / Vidmanto Balkūno / 15min nuotr.

„G&G Sindikatas” repo pirtį užkurs jau šį sekmadienį, balandžio 16-osios, pirmosios Velykų dienos vakarą. Šventinę dieną ir neblėstančią meilę hip-hop’o muzikai trankiai paminėti grupės nariai kviečia ne tik išskirtiniu metu, bet ir unikalioje vietoje – urbanistinėje laikinosios sostinės erdvėje, lofte „Gargaras“. Atmosfera šioje koncertų ir vakarėlių oazėje tvyro nepaprasta, galbūt todėl lietuviško repo legendos į šią erdvę kas kartą sugrįžta su malonumu.

Balandžio 16-ąją atlikėjai Kaune žada surepuoti tiek žinomiausius hitus, tiek naujausius kūrinius, tačiau apie kitas pasiruošimo ar scenarijaus detales užsimena mažai. Matyt, stengtis kažką detalizuoti ir nederėtų, juk ištikimiausi gerbėjai ateina į koncertą ne tam, kad į šou elementus paspoksotų. Jie atvyksta todėl, kad nori gyvai reperius išgirsti, „Išvien!“ skanduotės galią bei vienybę pajusti, o, galiausiai, ir sielos gelmėse įstrigusius dainų žodžius kartu sudainuoti.

Tik „G&G Sindikatas” nebūtų savimi, jei nesistengtų susirinkusių klausytojų nenustebinti: „Tai – pirmas grupės koncertas po didžiojo šou sostinėje, tad kelionės į Kauną visi labai laukiame. Į „Gargarą“ atvyksime su išplėstiniu, galima sakyti, festivaliniu sąstatu: Sindikato ketverto pasirodymą papildys būgnai, bosas ir gitara. Tiesa, atliekamų dainų pasirinkimui taip pat skyrėme didelį dėmesį – kai kurios dainos tinkamai suskamba tik koncertinėje ar klubinėje erdvėje. Bet, jeigu ir neužsimintumėm apie tai, yra aišku, kad šią ypatingą dieną, kai susitinka ne tik šeimos nariai, bet ir artimiausi draugai, atmosfera bus galingesnė nei įprastai“, – sako „G&G Sindikato” vadybininkas Justas Čekuolis.

Neseniai vienoje didžiausių šalies arenų vykęs, tūkstantinę minią sukvietęs šou „Tiems, kurie nieko nebijo“ buvo sulipdytas iš specialių scenografijos sprendimų, kviestinių scenos svečių pasirodymų, šviesų šou ir kitų unikalių programos dalių. Tad nenuostabu, jog koncertas Vilniuje, su visais savo ekscentriškais elementais, buvo tikrai įspūdingas. Tačiau reikėtų nepamiršti fakto, už kurį turbūt kiekvienas gerbėjas paliudytų, kad nuo scenos spinduliuojamas nuoširdumas yra kone didžiausias šių šalies repo scenos grandų ginklas. Taigi, renginio organizatoriai ir „Gargaro“ šeimininkai užtikrina: kaip ir kiekvieną kartą, taip ir šį sekmadienį, Velykų vakarą pasirodysiantis „G&G Sindikatas” tikrai nepaliks abejingų.

Keturi Lietuvos hiphopo scenos ikonomis tapę kūrėjai lipdami ant scenos visuomet žada – atlikimas bus tikras ir nesuvaidintas. Ir po dvidešimties karjeros metų Svaras, Kastetas, Donciavas ir DJ Mamania dar vis laikosi žodžio, tad savo kūryba, atvirumu, energija ir tikriausiomis emocijomis įkvepia, be išimties, kiekvieną. Galbūt todėl grupės gerbėjų ratas plečiasi kiekvieną dieną, o tūkstantinė žmonių masė koncerto įkarštyje atrodo tarsi vienas.

TAIP PAT SKAITYKITE: „G&G Sindikato“ koncerte Vilniuje – karšta pirtis tūkstančiams gerbėjų, kurie nieko nebijo

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius