Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 09 13

G.Vagelio koncertinio sezono uždarymas: palankūs orai ir gerbėjų armija

Muzikos autorius ir atlikėjas Gabrielius Vagelis sekmadienio vakarą Vilniaus „Vasaros terasoje“ uždarė savo vasaros koncertinį sezoną. Dainininkas scenoje pasirodė su grupe ir surengė pusantros valandos efektingą pasirodymą.
Gabrieliaus Vagelio sezono uždarymo koncertas
Gabrieliaus Vagelio sezono uždarymo koncertas / Augustino Grikio nuotr.

Keletą dainų G.Vagelis atliko duetu su savo scenos partnere Kotryna Juodzevičiūte. Kaip juokauja pats atlikėjas, Kotryną jau galima vadinti „tikėta koncerto viešnia“. O didžiausia vakaro staigmena tapo G.Vagelio sprendimas pakeisti aprangą. Viduryje pasirodymo atlikėjas netikėtai paliko sceną ir netrukus grįžo jau su visiškai nauju įvaizdžiu – gerbėjams pasirodė dėvėdamas savo firminius trumpus šortus.

Publikai patiko tiek G.Vagelio kuriamas įvaizdis, tiek atliekamos dainos – jau nuo pirmųjų kūrinių žiūrovai dainavo ir šoko kartu, taip parodydami, kad čia susirinko tikri fanai, padėsiantys sukurti nepamirštamą vakaro atmosferą. Garsūs šūksniai „pakartot“ ir „ačiū“ koncerto pabaigoje tik dar labiau padėjo užtvirtinti šią nuomonę.

Augustino Grikio nuotr. /Gabrieliaus Vagelio sezono uždarymo koncertas
Augustino Grikio nuotr. /Gabrieliaus Vagelio sezono uždarymo koncertas

„Noriu labai padėkoti visiems, kurie sekmadienį buvo kartu. Buvo labai gera po ilgos pertraukos sugrįžti į „Vasaros terasą“, tikrai vakar jaučiausi tarsi namuose. Ir tam didžiausios įtakos turėjo būtent gerbėjai, taip gausiai susirinkę ir taip šiltai mus priėmę. Buvo labai gera būti viso to dalimi, ačiū kiekvienam iš jūsų“, – mintimis dalinosi G.Vagelis.

Akimirkos iš sekmadienio G.Vagelio koncerto Vilniuje nuotraukų galerijoje:

Kartu su G.Vageliu sekmadienio vakarą grojo būgnininkas Sindre Skeie ir klavišininkas Kasparas Mėginis. Koncertiniams reikalams aprimus, dabar atlikėjas žada daugiau susikoncentruoti į kūrybą.

„Labai džiaugiuosi, kad orai vakar buvo palankūs ir leido visiems pasimėgauti tikru vasarišku koncertu. Sezoną uždarėme su trenksmu, bet nesame tikri, kas mūsų laukia toliau, žinant, kokia įtempta vis dar situacija su COVID-19. Tad artimiausiu metu planuoju daugiau susitelkti į kūrybą ir naujas dainas, nes 2022 m. labai norėtume išleisti naują albumą. O su juo sugrįžti ir į didžiąsias scenas“, – apie ateities planus pasakojo G.Vagelis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius