-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2018 05 04

Gabrielius Vagelis pristato dainą „Gęsta rūkas“: „Pagaliau atrandu savo tikrąjį skambesį“

„Man ši daina tarsi paskatinimas niekada nesustoti“, – sako nauju kūriniu su klausytojais šiandien pasidalinęs Gabrielius Vagelis. Skaidrų dainininko balsą smuikų skambesiu praturtinusi „Gęsta rūkas“ žymi naują etapą jo karjeroje.
Gabrielius Vagelis
Gabrielius Vagelis / Pijaus Vėberio nuotr.
Pijaus Vėberio nuotr./Gabrielius Vagelis
Pijaus Vėberio nuotr./Gabrielius Vagelis

„Daina „Gęsta Rūkas“ yra apie tai, kaip mes suklupę dažnai bijome keltis ir bandyti vėl. Daug kas nepavyksta iš pirmo karto, bet svarbiausia yra siekti to, ką esame užsibrėžę, nors ir atsiras, kas kliudys bei bus sunku“, – dainos tekstą plačiau paaiškina G.Vagelis. „Man ši daina yra tarsi paskatinimas niekada nesustoti ir nepaleisti savo tikslo.“

„Gęsta rūkas“ įrašyta „Ymir Audio“ studijoje, dirbant su prodiuseriu Snorre Bergerude’u. Naująjį kūrinį gyvai G.Vagelis pirmą kartą atliks penktadienį, Vyrų mados savaitės uždaryme Vilniuje.

VIDEO: Gabrielius Vagelis - Gęsta Rūkas

„Šiuo metu esu tikriausiai labiausiai subrendęs kaip žmogus bei kaip atlikėjas. Mano muzika laikui bėgant nemažai keitėsi ir jaučiu, kad pagaliau atrandu tikrąjį savo skambesį“, – sako jis. Iš ankstesnių dainininko kūrinių „Gęsta rūkas“ išsiskiria savo didingumu. Smuikų ritmu pulsuojantis kūrinys naujai atskleidžia klausytojų pamiltą G.Vagelio balsą ir jo muzikos melodingumą.

Iš „Eurovizijos“ ir kitų televizijos dainų konkursų žiūrovams pažįstamas dainininkas jaučiasi pasiruošęs žengti naują žingsnį solinėje karjeroje „Didžiausias planas šiuo metu – albumas. Jau tikrai seniai apie jį svajoju, tačiau manau, kad būtent dabar yra tas metas, kuomet jis artėja sparčiausiai“, – sako G.Vagelis.

Kartu su singlu „Gęsta rūkas“ G.Vagelis dalinasi kadrais iš fotosesijos ant Vilniaus daugiabučio stogo, kurių autorius – vaizdo klipų režisierius ir fotografas Pijus Vėberis.

Pijaus Vėberio nuotr./Gabrielius Vagelis
Pijaus Vėberio nuotr./Gabrielius Vagelis

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius