-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 07 27

„Galapagų“ žvaigždės CHARLI XCX ir UNKLE Live pageidauja gero vakarėlio 

Šį savaitgalį Zarasuose įvyks muzikos ir pramogų festivalis „Galapagai“, kurio didžiosios žvaigždės – šimtus milijonų gerbėjų visame pasaulyje turinti CHARLI XCX ir britų elektroninės muzikos įvaizdį suformavę UNKLE Live. Šių atlikėjų pageidavimų sąrašai organizatorių neišvarė ieškoti žibučių sniege, o kaip tik pradžiugino, nes panašu, kad svečiai pasiruošę gerai pasilinksminti.
Tommy Cash
Tommy Cash / Asmeninė nuotr.

Pagrindinė penktadienio didžiosios scenos atlikėja CHARLI XCX, su kuria atvyksta 13 žmonių, žada padovanoti publikai nepamirštamą koncertą su daugybe šou elementų, barstytis konfeti ir surengti pašėlusius šokius. Jau dabar Zaraso ežero saloje dirba jos grupę aptarnaujantis britų personalas, atsivežęs pilną vilkiką specialios technikos ir montuojantis išskirtinę sceną.

Kadangi kartu su CHARLI XCX atvyksta būrys merginų, nenuostabu, kad užkulisiuose jos pageidauja lengvo maisto: daržovių, batonėlių, sportininkams skirtų dribsnių, meksikietiško pagardo – gvakamolės, rudųjų ryžių, biologinių jogurtų, kynvos sėklų, kurios yra svarbus proteinų šaltinis.

Asmeninė nuotr./UNKLE
Asmeninė nuotr./UNKLE
Asmeninė nuotr./Tommy Cash
Asmeninė nuotr./Tommy Cash

„Bet smagiausia yra tai, kad jos pageidavo užkulisių vagonėlyje jaustis lyg vakarėlyje: prašė papuošti erdvę baltais ir rožiniais balionais, širdelėmis su kutais, parūpinti vienkartinių fotoaparatų, gerai atšaldyto šampano“, – pasakojo organizatoriai.

Vakarėlį prieš savo pasirodymą, tiesa, dar viešbutyje Latvijoje, ketina surengti ir „UNKLE Live“, pageidavę baseino ir japoniškų patiekalų į kambarius. Britų elektroninės muzikos reivą įsukęs komandos siela Jamesas Lavelle, kurio pats pirmasis albumas jau buvo įrašytas su visa žvaigždžių komanda, pradedant „Radiohead“ ir baigiant „Metallica“ muzikantais, prieš koncertą mėgausis šaltu prosecco, džino kokteiliais. Atvykusi į festivalį, VIP vagonėlyje jo kompanija užkąs avyžinių pyragėlių, krevečių, humuso. Be kita ko, atlikėjai pageidavo ir guminių meškučių.

Tai, ką šeštadienio vakarą „UNKLE Live“ sukurs didžiojoje „Galapagų“ scenoje, taip pat bus nepamirštama. Jų pasirodymą praturtins specialios video projekcijos. „Kabinsime didelį video ekraną, bus visokių efektingų reikalų“, – užsimena organizatoriai.

Skandalingasis interneto provokatorius Tommy Cash, kurio gera ne tik klausytis, bet ir įdomu į jį pasižiūrėti, išlieka savame stiliuje, ir organizatoriams pateiktame pageidavimų sąraše be vyno ir viskio prašo vitamino C bombos – didžiųjų greipfrutų ir afrodiziakinių drakono vaisių, kurie, kalbama, turi stebuklingų galių.

Asmeninė nuotr./Charli XCX
Asmeninė nuotr./Charli XCX
Asmeninė nuotr./Charli XCX ir Alma
Asmeninė nuotr./Charli XCX ir Alma

„Galapagai“ Zaraso ežero saloje liepos 28-29 dienomis suburs tūkstančius žmonių, kurie galės pasirinkti bet kurią sau artimą erdvę. Vieni įsikurs romantiškame slėnyje ir medžių pavėsyje klausysis Alinos Orlovos, Jurgos, Justės Starinskaitės, „Deeper Uper“, Mesijaus ar Vido Bareikio, dalyvaus pokalbių šou su Justinu Jankevičiumi ir Andriumi Tapinu, arba iš širdies nusiraus prie Didžiosios scenos su „Beissoul & Einius“, „Lilas ir Innomine“, „Leon Somov & Jazzu“, „Netsky DJ Set & Script MC“, Dillon, Alma, Tommy Cash, CHARLI XCX ar „UNKLE Live“.

Dienomis taip pat bus galima praturtinti savo favoritų sąrašą Cirko palapinėje su didžiausio dėmesio vertu lietuvišku atradimu Junior a, rokeriais „Frank Fitts“ ar kūrybingaisiais „The Station“, išsidūkti paplūdimio scenoje, o naktimis sąžiningai išsišokti su „Despotin Beat Club“, nušvisti „Neonkėse“ ar pasilinksminti su būriu didžėjų „Hermis“ palapinėje.

„Šiuo metu Zarasuose – puikus oras, karšta. Taip pat bus ir kitas dvi dienas“, – žada festivalio „Galapagai“ organizatoriai. Bilietus galima įsigyti galapagai.lt ir tiketa.lt. Tokio vakarėlio, apie kurį visi kalbės metus, vertėtų nepraleisti.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius