Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 06 29

Gamtos stichija Vilniuje MC Mesijaus gerbėjų neišbaidė: repavo ir šoko pliaupiant lietui

Ketvirtadienio vakarą atlikėjas MC Mesijus surengė nepamirštamą pasirodymą avangardinio repo ir elektroninės muzikos mylėtojams. Į sostinės „Vasaros terasą“ sugužėjo būrys MC Mesijaus gerbėjų, nepabūgusių miestą merkusios liūties.
MC Mesijaus koncerto akimirka
MC Mesijaus koncerto akimirka / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Pastaruoju metu gimtinėje neužsibūnantis, o dažniau tarp skirtingų oro uostų ir užsienio šalių keliaujantis MC Mesijus Mokytojų namų kiemelyje šią vasarą surengė vienintelį koncertą sostinėje. Vėliau Žygimantas Kudirka (tikrasis MC Mesijaus vardas) ruošiasi dar didesniems planams – rudenį išleisti muzikinį albumą.

„Vasaros terasoje“ susirinko būrys MC Mesijaus kūrybos gerbėjų. Visiems jiems teko koncerto klausytis pliaupiant stipriam lietui. Tačiau ištikimi gerbėjai gamtos stichijos nepabūgo ir neišsilakstė. Anaiptol – šoko ir repavo lietuje kartu su MC Mesijumi.

Luko Balandžio / 15min nuotr./MC Mesijaus koncerto akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./MC Mesijaus koncerto akimirka

„Vasaros terasą“ MC Mesijus šiemet pasirinko ne be priežasties – pernai jo koncertas susilaukė didžiausio kiekio klausytojų vienu metu ir juo aplenkė net tokį renginį kaip „Kultūros Naktis“. Galbūt bus sumuštas dar vienas rekordas?

Paklaustas, galbūt sostinės publika skiriasi nuo kitų miestų ar jam jaučia didesnes simpatijas – MC Mesijus skirtumų neatrado, tačiau praėjusios vasaros koncerto masiškumą prisiminė ir pats.

Luko Balandžio / 15min nuotr./MC Mesijaus koncerto akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./MC Mesijaus koncerto akimirka

„Su klausytojais vilniečiais susitinku ir ne sostinėje, juk jie vasarą lengva koja palieka miestą ir keliauja į festivalius ar kitus renginius, bet kažkokių vieno miesto simpatijų nejaučiu. Tačiau į koncertą praėjusiais metais – susirinko tikrai daug žmonių, buvo toks, tarsi, mini Vingio parko pojūtis. Tačiau gal ten buvo visai ne vilniečiai, o, pavyzdžiui, latviai? Juk ant kaktos nebuvo užsirašę iš kur jie“, – juokavo MC Mesijus.

Iki albumo naujojo pristatymo rudenį MC Mesijus šią vasarą koncertuos įvairiuose festivaliuose, mažesniuose miestuose, vienos dienos renginiuose, taip pat – pajūryje.

VIDEO: MC Mesijus dainos „Nelieskit mėlynojo gaublio“ klipas
VIDEO: MC Mesijus - Paskutinis Repo Albumas [2013]

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius