-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 03 18

Garbė pradėti Tomo Odello koncertą Vilniuje atiteko lietuvių grupei „The Station“

Garbė pradėti pirmadienį (kovo 20 d.) Vilniuje vyksiantį Tomo Odello koncertą atiteko lietuviams. Atlikėjo pasirodymą pradės sparčiai populiarėjantys lietuvaičiai „The Station“. Būtent šią grupę iš didelio mūsų šalies muzikantų sąrašo išsirinko Tomo Odello atstovai.
„The Station“
„The Station“ / „Agata“ nuotr.

„The Station“ į koncertų salę „Compensa“ atvyks tiesiai iš „LRT Opus“ studijos, kur tą pačią dieną filmuos tiesiogiai transliuojamą savo koncertą. Pernai lapkričio mėnesį debiutavusi ir iškart išpopuliarėjusi roko grupė „The Station“ savo įdomią istoriją pasakoja remdamasi elektroniniu roku, industriniu roku, pietietišku roku ir tiesiog roku. Istorijos yra įvairios, todėl ir muzika įvairi: grupė atsineštus atsiminimus bei dainas sulydo į vientisą skambesį, kuris kiekvieną klausytoją paliečia skirtingai.

Grupė „The Station“yra viena originaliausių, su kuria man teko dirbti. Jos nariai yra žinomi muzikantai, dailininkai, režisieriai ir visuomenės veikėjai. Galiu atsakingai pareikšti, kad tokios muzikos, kokią atlieka „The Station“, Lietuvoje niekas nekuria“, – teigia su daugeliu garsių lietuvių muzikos atlikėjų ir grupių dirbantis vadybininkas Lauras Lučiūnas.

„Jaučiamės susijaudinę ir įkvėpti, kad mus, debiutuojančią grupę, pasirinko „Brit Awards“ nugalėtojas ir vienas įsimintiniausių dabartinių dainų autorių. Daugelis atlikėjų, kuriuos Tom Odell mini kaip savo įkvėpėjus, yra svarbūs ir mums: Davidas Bowie, Johnas Lennonas, Jeffas Buckley ir kiti. Tikime, kad energingas mūsų rokas padės tinkamai nuteikti susitikimui su Anglijos muzikos garsenybe“, – sako „The Station“ lyderis Mykolas Katkus.

VIDEO: THE STATION - Herojai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius