Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 10

„Gerai Gerai & Miss Sheep” M.A.M.A. ceremonijoje ir vėl žada nelaikyti liežuvio už dantų

Šeštadienį nacionalinėje „Eurovizijos“ atrankoje puikiai pasirodęs elektroninės popmuzikos duetas „Gerai Gerai & Miss Sheep” jau pradeda ruoštis didžiausiai metų šventei – muzikos apdovanojimams M.A.M.A. 2012. Pastarąjį kartą garsiausiai Lietuvos Oksanai linkėjimus nuo ceremonijos scenos pasiuntęs duetas šiemet renginio laukia su dvigubu nekantrumu. Metų debiutantų statulėlę savo kolekcijoje jau turinti grupė šįkart neapsiribos kalbomis – ji pakviesta koncertuoti apdovanojimų programoje.
„Gerai Gerai & Miss Sheep“
„Gerai Gerai & Miss Sheep“ / Juliaus Kalinsko / 15min nuotr.

Koncertai visoje Lietuvoje, remiksų albumas, pasirodymas su islandais „Gus Gus“ ir dalyvavimas „Eurovizijos“ atrankoje – visų instrumentų meistro Viliaus Tamošaičio – Gerai Gerai ir vokalistės Dovilės Filmanavičiūtės – Miss Sheep metai buvo kupini įvykių ir įspūdžių. Logiška, kad nuveiktus darbus vainikuoti grupė pakviesta į Kauno „Žalgirio“ areną, kur koncertuos greta ryškiausių įvairių žanrų Lietuvos atlikėjų.

„Labai džiaugiamės. Pirmiausia, M.A.M.A. mums bus tikrų tikriausia profesinė šventė.  Jau įsivaizduojame, kaip visi gyvenantys muzika susirinks į vieną vietą, trinktelės kokybišką koncertą, kalbėsis ir dalinsis patirtimi, – artėjant renginiui nekantrauja Miss Sheep. – Kita vertus, mums su Gerai Gerai ši ceremonija turi ir kitą prasmę – metų debiutantais mūsų jau nebepaskelbs, nes tokiais tampama tik kartą. Tačiau ta debiutantų statulėlė mums tikrai nuties kilimą iki didžiosios scenos ir tiesioginio eterio. Mums svarbu savo muzika pasidalinti su kuo didesne, kuo įvairesne auditorija.“

Kaip ir dauguma kitų M.A.M.A. dalyvių, duetas savo pasirodymo detales nori išlaikyti paslaptyje – dėl didesnės intrigos. „O jei nerasim tų juodaodžių šokėjų, kurie turėtų aplink mane suktis? Tada visi sakys, kad prisižadėjome“, – rimtai ar juokais nerimauja dueto dainininkė.

Aišku viena – žodžių karas, į kurį su žinomomis Lietuvos popmuzikos atstovėmis pirmojoje M.A.M.A. ceremonijoje įsivėlė Miss Sheep, tikriausiai sulauks antrojo raundo. „Ką jau tikrai pažadame, tai ir vėl nelaikyti liežuvio už dantų. O savo kostiumų idėjomis vėl duoti pretekstą šarkoms ir varnoms taukšti nesąmones“, – tvirtai pažada Miss Sheep.

Beveik keturių valandų trukmės apdovanojimų ceremonija M.A.M.A. 2012 sausio 11-ąją bus surengta Kauno „Žalgirio“ arenoje. Šventė, kurios nevalia praleisti nė vienam lietuviškos muzikos gerbėjui, suburs ryškiausias daugybės žanrų žvaigždes. Renginyje pasirodys  Džordana Butkutė, Marijus Mikutavičius ir „G&G Sindikatas”, BIX, „Gerai Gerai & Miss Sheep“, Markas Palubenka, „The Perfect Pill“, „Rondo“, „Pinup Girls“, Donatas Montvydas, Mantas Jankavičius ir kiti.

Antrą kartą rengiamą apdovanojimų ceremoniją transliuos TV6, TV3 ir tv3play.lt. Bilietus į renginį platina „Tiketa“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius