Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2019 01 14

Geriausias metų grupe pretenduojantys tapti „Colours of Bubbles“ įpusėjo akustinių koncertų turą

Šeštadienio vakarą, Vilniaus Šv. Kotrynos bažnyčioje skambėjo grupės „Colours of Bubbles“ dainos – išparduotu pasirodymu grupė įpusėjo akustinių koncertų turą „Home“.
„Colours of Bubbles“ koncerto akimirka
„Colours of Bubbles“ koncerto akimirka / Gabrieliaus Jauniškio nuotr.

„Pasirodome čia trečią kartą, bet atmosfera – tokia pat ypatinga kaip ir pirmąjį. Ačiū, kad esate šio vakaro dalis“, – su susirinkusiais sveikinosi grupės vokalistas Julijus Aleksovas.

Koncerto metu skambėjo naujai aranžuotos, akustinės dviejų „Colours of Bubbles“ albumų „Inspired by a True Story“ ir „She Is the Darkness“ dainų versijos, taip pat – senesni grupės kūriniai – „Toilets of Space“, „Keep Asking“ ir kiti.

Kartu su grupe scenoje šį vakarą, kaip ir visuose akustinio turo koncertuose, pasirodė gera „Colours of Bubbles“ draugė – dainininkė Milda Stasaitytė. Kartu su grupe ji atliko dainą „Cut It Out“ bei dar niekur neišleistą savo kūrinį.

Gabrieliaus Jauniškio nuotr./„Colours of Bubbles“ koncerto akimirka
Gabrieliaus Jauniškio nuotr./„Colours of Bubbles“ koncerto akimirka

„Paskutinį kartą su Milda kartu dainavom bene prieš septynerius metus. Labai jaudinamės, bet kaip bus – taip. Tiesiog gera jums vėl kartu padainuoti“, – kviesdamas daininkę į sceną kalbėjo Julijus Aleksovas.

Ypatingą, jaukią ir namus primenančią atmosferą kūrė ir specialiai šiam turui paruošta scenografiją, kurią sudarė jaukumo pridedantys kilimai, toršerai, augalai ir knygos. „Galbūt sunku bažnyčioje jaustis kaip namuose, bet šis turas – realybe virtęs mūsų didelis noras betarpiškai dalintis savo kūryba su jumis“, – teigė grupės lyderis.

Gabrieliaus Jauniškio nuotr./„Colours of Bubbles“ koncerto akimirka
Gabrieliaus Jauniškio nuotr./„Colours of Bubbles“ koncerto akimirka

Tam, kad susirinkę klausytojai pasidalintų grupės turo metu kuriama artumo emocija, „Colours of Bubbles“ nariai kiekvienam žiūrovui prieš koncertą įteikė simbolinę dovaną – atvirlaiškį su vienos populiariausių grupės dainos „Home“ žodžių eilute bei pakvietė jį užrašyti ir išsiųsti tiems, kurių pasiilgo.

Koncertui artėjant prie pabaigos vieną žinomiausių savo dainų „Flags“ grupė skyrė Sausio 13-osios atminimui.

Po šio koncerto „Colours of Bubbles laukia dar du koncertai. Jau šį šeštadienį, sausio 19 dieną grupė pasirodys gimtuosiuose Šiauliuose, koncertų salėje „Saulė“, kur kartu su grupe keletą dainų atliks ir grupės bosisto tėtis, legendinis country grupės narys Romas Trijonis.

O paskutinį akustinio turo „Home“ koncertą grupė surengs sausio 26 dieną. Dieną po svarbiausių Lietuvos muzikos apdovanojimų M.A.M.A, kur grupė nominuota tapti metų grupe bei metų roko grupe, „Colours of Bubbles“ pasirodys Kauno kultūros centre.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius