Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 12 14

Geriausių dainų albumą išleidusi Jurga Šeduikytė nueitą kelią skaičiuoja dainomis

Viena žymiausių Lietuvos dainininkių Jurga Šeduikytė pristato geriausių dainų albumą „Ten, kur tu – Geriausios dainos“. Jame per dvidešimt kūrinių, tarp jų visi žymiausi Jurgos hitai ir pati pirmoji daina „Nakties vizija“, kuri buvo išleista dar 2002 metais.
Jurga Šeduikytė
Jurga Šeduikytė / Asmeninio albumo nuotr.

„Vienas nueitą kelią skaičiuoja metais, kitas – pasiekimais. Man tai – dainos, kurios žymi svarbius gyvenimo etapus ir įveiktus iššūkius“, – sako Jurga. „Kiekviena iš sudėtų į šį albumą dainų nušviesino ir palengvino kasdienybę, leido sustoti ir pastebėti tai, kas svarbiausia. Dalinuosi su tikėjimu, kad tai padės pastebėti ir Tau“.

Albume skamba hitai „Nebijok“, „Smėlio žmonės“, „5th Season“, „Aš esu tiktai jei tu esi“, „Angelai“, „Rykliai ir vilkolakiai“, „Bro“ ir kiti. Jame galima išgirsti ir šiemet pasirodžiusias dainas „Ten, kur tu“, „Dance“, „Be žodžių“. Kelis kūrinius Jurga šiemet atnaujino – kartu su Šv. Kristoforo orkestru gyvai iš naujo įrašė „Aukso pievą“, sukūrė „Saulė vandeny“ akustinę versiją, perrašė savo pernai metų kūrinį „No Pain No Gain“.

Jurgos Šeduikytės albumo „Ten, kur tu – Geriausios dainos“ viršelis
Jurgos Šeduikytės albumo „Ten, kur tu – Geriausios dainos“ viršelis

Albume taip pat galima rasti vieno didžiausių Jurgos hitų „Instrukcija“ 2007 metais akustiškai atlikto klube „Siena“ įrašą.

Kompaktinėje plokštelėje iš viso skamba 21 kūrinys iš šešių studijinių Jurgos albumų. Skaitmeniniame albume ir dviguboje vinilo plokštelėje, kuri pasirodys vasario mėnesį – viena daina daugiau. Juose papildomai galima rasti dainą „Galbūt“ iš albumo „Aukso pieva“.

VIDEO: Jurga | Ten, kur tu (lyric video)

Per savo karjerą Jurga laimėjo keturias dešimtis muzikos apdovanojimų ir įvertinimų Lietuvoje, Vokietijoje, Švedijoje, Vengrijoje, JAV žymiausias kurių yra 2007 metais Miunchene pelnytas MTV Europos muzikos apdovanojimas, įteiktas geriausiam Baltijos šalių atlikėjui.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius