Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 11

„G&G Sindikato“ albumo gimtadienis sulaukė tikro anšlago (nuotraukos)

Ketvirtadienio vakarą sausakimšame Vilniaus muzikos klube „House Of Music“ rinkosi hiphopo ir grupės „G&G Sindikatas“ gerbėjai. Visus čia subūrė ypatinga priežastis – pirmojo garsiausios Lietuvos hiphopo grupės albumo „Tavo sielos vagiz“ dešimties metų gimtadienis.
IRMA6241
(Iš kairės) Mamania, Svaras ir Kastetas / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Šia proga koncerte buvo galima išgirsti ne naujai skambančias grupės debiutinio albumo dainas, bet ir įsigyti perleistą diską. Kelių šimtų egzempliorių tiražu išleisto albumo „G&G Sindikato“ gerbėjai jau seniai negalėjo rasti muzikos prekių parduotuvėse. Grupės narių teigimu, tikrieji grupės gerbėjai galės palyginti pirmojo ir naujai išleisto albumų skambesius – naujasis išleistas atlikus skaitmeninę garso korekciją.

Grupės nariai koncerte prisiminė ir juokingas ankstesnių koncertų akimirkas, kuomet Donciavas paprašė „alaus į monitorius“ ir kai šio gėrimo paragauti nusprendė iš mikrofono...

Grupės albumais ir atributika koncerto pradžioje prekiavo patys „G&G Sindikato“ nariai, o į sceną pakilusius atlikėjus vėliau pavadavo DJ Mamanios-Artūro Matkevičiaus žmona Inga.

„Niekada gyvenime stovėdamas ant scenos taip nesijaudinau kaip dabar“, – prisipažino grupės narys Gabrielius Liaudanskas-Svaras. Svaras padėkojo visiems taip gausiai susirinkusiems ir pabrėžė, kad pirmo albumo „Tavo sielos vagiz“ išleidimas buvo viso labo grupės narių idėjų įgyvendinimas, o šio albumo perleidimas – tik grupės gerbėjų nuopelnas.

„Man niekad taip žodžiai galvoj nesimaišė, bet niekad man tai repuot nemaišė“, – rimuotai toliau apie savo jaudulį kalbėjo Svaras. Panašu, kad jaudulys vis tik pakišo grupės įkūrėjui koją – Svarui suklydus, pasirodymą reikėjo stabdyti ir retai atliekamą dainą „Arena“ teko kartoti iš naujo.

Koncerte repavo ne tik Svaras ir Kąstytis Šarnickas-Kastetas, bet ir DJ Mamania, trumpam prikėlęs vienuoliktąjį albumo „Tavo sielos vagiz“ kūrinį. Renginyje taip ir nepasirodė į užsienį išvykęs grupės muzikos kūrėjas Donatas Juršėnas-Donciavas bei kažkur netikėtai užtrukęs Andrius Glušakovas-Pushaz, kurio grupės nariai koncerte laukė iki pačios paskutinės minutės.

Irmanto Gelūno/15min.lt nuotr./Koncerte naujai skambėjo prieš dešimt metų pasirodžiusio albumo kūriniai bei naujausios grupės dainos.
Koncerto akimirka.

„Parūkysit vėliau“, – publikai tarė pertraukos koncerte nedaryti nusprendusios grupės narys Svaras. Po tokių pirmojo albumo dainų kaip „Drumzlės“, „Parūkyk, o po to padaryk“ nuskambėjo ir „šviežesni“ grupės kūriniai – „Muzika, kuri saugo“, „Mesiu rūkyt“, „Pasaka apie 2 brolius“, „Vienas kraujas“.

Grupės nariai koncerte prisiminė ir juokingas ankstesnių koncertų akimirkas, kai Kastetas paprašė „alaus į monitorius“ ir kai šio gėrimo paragauti nusprendė iš mikrofono...

„Gerai, aš apie tai nepasakosiu. Aš apie tai parašysiu“, – paprašytas neišpasakoti visų Kasteto nuotykių, juokais pagrasino Svaras.

Apie vidurnaktį pasibaigęs koncertas, kaip ir troško „G&G Sindikato“ nariai, įrodė, kad grupė dar turi pakankamai parako, energijos, nestokoja humoro ir saviironijos bei turi didžiulį būrį ištikimų muzikos gerbėjų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius