Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2018 03 06

GJAN premjera – nauja lietuviška daina „Tabletė“: įvertinkite

Antrą lietuvišką dainą „Tabletė“ GJAN pristato po pirmosios, didžiulės sėkmės sulaukusios lietuviškos dainos „Paskui tave“, kuri „Youtube“ turi beveik tris milijonus peržiūrų. Tačiau GJAN pasakojo, kad „Tabletė“ yra parašyta anksčiau, nei „Paskui tave“.
GJan
GJan / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 GJan

Tai yra ta pati pirmoji lietuviška daina, kurią dainininkė ilgai saugojo, keitė, tobulino. „Ji ilgai brendo, bet pagaliau esame pasirengę dainą pristatyti ir labai tikimės, kad jums patiks“, – sako dainininkė.

Kodėl „Tabletė“?

„Dainoje kalbama apie santykius, kurie neturi ateities, tačiau žmogui stinga jėgų arba drąsos iš jų išsivaduoti. Tabletė dažnai gydo pasekmes, o ne priežastis, todėl, sukdamasis užburtame beviltiškų santykių rate, žmogus tarsi nuryja tabletę, kuri laikinai apramina, tačiau iš esmės nieko neišsprendžia“, – dainos pavadinimo kilmę aiškina GJAN.

Klausykite ir vertinkite:

VIDEO: GJan - Tablete | Lyric Video

O pasiilgusieji angliškų GJAN kūrinių irgi gali laukti džiugių žinių, nes šiais metais dainininkė žada ne vieną premjerą. Pirmosios naujos angliškos dainos turėtų pasirodyti pavasario pabaigoje/vasaros pradžioje.

„Tikimės, kad iki metų galo išleisime ir naują albumą. Jaučiame, kad nuotaikos palankios kūrybai, tobulėjame, augame ir atrandame vis naujo skambesio, todėl albumas gali būti visiškai kitoks nei iki šiol žinomos dainos“, – sako GJAN.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius