Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 02 27

Godo ir Vaiperis pristato dainą „Širdis skylėta“: kūrinys gimė iš nelaimingos meilės

Prieš kelerius metus susipažinę 2018-aisiais „Eurovizijos“ atrankoje sužibėjusi Goda Sasnauskaitė-Godo ir „Despotin’Fam“ narys Vitalijus Puzyriovas-Vaiperis iškart nujautė, kad anksčiau ar vėliau susikirs ir jų kūrybiniai keliai. Ir štai atėjo toji diena – atlikėjai pristato pirmą bendrą kūrinį „Širdis skylėta“.
Goda Sasnauskaitė-Godo
Goda Sasnauskaitė-Godo / Ingos Dingos nuotr.

Naujoji daina Godo galvoje ėmė suktis 2017-ųjų vasarą. Vos žengus pro namų duris, atlikėja sako iškart ėmusi ją dainuoti – žodžiai jau buvo ant liežuvio galo.

„Buvau labai įsimylėjusi. Tačiau jaučiau, kad visgi kažkas vyksta ne taip. Tiesą sakant, neretai įsiveliu į tokią būseną. Tuomet į pagalbą ateina kūryba ir visą situaciją man apšviečia iš šalies. Kad ir kaip stengiausi to nematyti, už to didžiulio rožinio debesėlio pasimatė nemaloni tiesa. Bet kita vertus, gimė nuostabus dalykas – nauja daina“, – pasakoja G.Sasnauskaitė.

Įvertinkite naują Godo dainą:

VIDEO: GODO - ŠIRDIS SKYLĖTA

Nors tema ir pirmosios eilutės gimė per kelias minutes, visgi viso kūrinio „Širdis skylėta“ rašymas užtruko dvejus metus.
„Pasibaigus ir tiems santykiams, man tarsi pritrūko žodžių pabaigti dainai. Matyt visa patirtis mane taip išsunkė, kad beveik nebeliko, ką bepridurti“, – prisipažįsta ji.

Tačiau situacija pasikeitė į pagalbą atėjus Vaiperiui. Atlikėjas įnešė naujų vėjų ir daina suskambo gaiviau.

„Tarsi atsirado daugiau vietos orui plaučiuose. Kai kur grojome su sintezatoriumi dviese, užrašiau melodines linijas styginiams, jie pagyvino bei išplėtė dainos skambesį, Vitalijus sukūrė kūriniui trečią dalį, kurioje muzika tarsi užstringa. Tas besikartojantis ritmas puikiai atitiko išvadinę dainos nuotaiką – svajonę ištrūkti iš besikartojančio scenarijaus: „Iš kur tiek kantrybės ir kaip aš dar pakeliu tave, nebenoriu būti čia, kur tau nerūpi kaip esu, nebepriklausau, nebenoriu daugiau“, – savo kūrinį citavo Godo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius