Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2017 11 20

„Golden Age“ bomba: reperių duetas pristato dramatišką vaizdo klipą „Aitvarai“

Reperių duetas „Golden Age“ nenustoja stebinti savo gerbėjų - nė nespėjus ataušti aistroms po neseniai pasirodžiusios dainos „Gasoline“, merginos paruošė dar vieną bombą – lietuvišką kūrinį „Aitvarai“ ir įspūdingą vaizdo klipą. Šį sykį atlikėjos Evelina Meidutė ir Gabrielė Urbonaitė palietė itin jautrią temą.
„Golden Age“ vaizdo klipas „Aitvarai“
„Golden Age“ vaizdo klipas „Aitvarai“ / Video kadras

„Klausantis dainos iš karto pajunti, kad šios situacijos iki skausmo pažįstamos. Į jas buvai pakliuvęs ir pats, ir tavo draugai, artimieji – tai neištikimybė, buitinis smurtas, prarasta meilė. O kūrinio žinutė paprasta – tavo padarytas blogis grįžta tau atgal“, – naujausio kūrinio idėją pristato grupės vadybininkas Genadijus Narbut.

„Mūsų klausytojai pajus ir supras, kad daina yra šiek tiek kitokia. Ją įrašinėjome nuo vasaros vidurio ir, turiu pridurti, kad kurti lietuviškai nėra lengva. Kitaip nei angliškuose tekstuose, čia žodžiai turi gilesnę prasmę. Na, bet pradėjome dėlioti žodį po žodžio ir mums pavyko“, – džiaugiasi kūrybinė komanda.

Atskleisti emocijas padėjo grupė „The Voiceless“, kurie muziką nuspalvino violončelės ir smuikų garsais – tai dainai suteikė išskirtinę nuotaiką.

O ir kuriant vaizdo klipą išbandymų netrūko. Kūrybinė komanda norėjo sukurti mažą filmuką su istorija, kuri yra visiškai kitokia, nei pasakojama dainoje.

Visgi vaizdo klipą reperėms su komanda teko nufilmuoti vos per vieną parą! Dramą sustiprino ir tai, jog filmavimo metu merginų rankose buvo tikri ginklai ir vienas jų buvo užtaisytas tikrais šoviniais. Tai komanda pastebėjo tik po valandos filmavimo.

Evelina ir Gabrielė jaudinančiame klipe, žinoma, pagrindinės žvaigždės, tačiau šį sykį joms talkino ir buvęs Ukrainos krepšininkas Andrej Gončiarenko. Ekrane jam teko įkūnyti į nepavydėtiną situaciją patekusį vyrą.

„Nors buvo tampomas, surištas virve, jam plėšė drabužius, filmavime naudotas tikras kraujas, Andrejui pavyko herojiškai iškentėti“, – juokiasi Genadijus.

VIDEO: Golden Age AITVARAI

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius