-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2020 01 16

Grupė „Egomašina“ pristato dvigubą singlą ir išvyksta į mini turą Latvijoje

Tarp garažinio roko, postpanko ir synth punk žanrų važinėjanti grupė „Egomašina“ naujus metus pradeda išleisdama dvigubą singlą „Pabėgimas/So Scared“. Abu kūrinius grupė šią savaitę pristatys trijuose koncertuose Latvijoje.
Grupė „Egomašina“
Grupė „Egomašina“ / Organizatorių nuotr.
Temos: 1 Rokas

Pasakodami apie dainą „Pabėgimas“, grupės nariai teigia, jog ji yra apie kasdieninius pabėgimus. „Apie pabėgimus nuo savęs, nuo kitų, nuo policijos arba pabėgimas į vėluojantį autobusą“, – teigia jie.

„Dažnai bėgdami norime pabėgti nuo problemų. Turbūt todėl maratonai tokie brangūs, bet perpildyti. Pabėgę nuo vienų problemų, randame kitas, naujas, nežinomas ir baisias. Arba nebūtinai“, – svarsto grupės nariai.

Egomašina – Pabėgimas:

VIDEO: EGOMAŠINA - Pabėgimas (Official video)

Kartu su visose skaitmeninėse muzikos klausymo platformose šiandien pasirodžiusiu singlu „EGOMAŠINA“ pristato ir vaizdo klipą, kurį trijulei sukurti padėjo prodiuserinė kompanija „Scuare“.

Praėjusiais metais pirmus žingsnius scenoje žengusi „Egomašina“ išleido debiutinį albumą „id“, prisistatė Tilto namų ir „Devilstone“ festivalių klausytojams, subūrė savo klausytojų ratą ir rieda toliau. Šių metų planuose – naujas grupės albumas, o šios savaitės – mini turas Latvijoje, kartu su grupe „Timid Kooky“.

Organizatorių nuotr./Grupė „Egomašina“
Organizatorių nuotr./Grupė „Egomašina“

„Egomašina“ ir „Timid Kooky“ Latvijoje surengs tris koncertus. Šiandien mini turą grupės pradės Rygoje, bare „Aleponija“, sausio 17 dieną pasirodys Jelgavoje, muzikos klube „Melno Cepurīšu Balerija“, 18 dieną – Liepojoje, kultūros erdvėje „Kursas Putni“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius