-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 11 06

Grupė „el Fuego“ tęsia koncertinį turą ir užsimena apie artėjantį jubiliejų

Popklasikos grupės „el Fuego“ nariai Jonas Sakalauskas, Rokas Spalinskas ir Paulius Bagdanavičius tikina negalintys patikėti, kad atėjus naujiesiems metams grupė skaičiuos savo veiklos 10-metį.
„el Fuego“
„el Fuego“ / „Fotogenijų“ nuotr.

Tačiau atlikėjai sako pradėję švęsti jau šiemet, metų pradžioje surengdami savo koncertinį turą „Apie meilę...“, o nuo antradienio jį pratęsdami ir aplankydami dar kelias koncertų sales.

2008 metais suburtas projektas prisipažįsta, jog nesitikėjo sulauksiantys tokio jubiliejaus. Nors grupės nariai keitėsi, nuo pat grupės atsiradimo momento esantis Jonas Sakalauskas neabejoja, kad grupės sėkmės paslaptis slypi ne tik sudėtyje.

„Visi esantys ir buvę grupės nariai scenoje savo darbą atlikdavo nepriekaištingai, o klasikinius kūrinius atlikti kitokia forma ar operiniu balsu atliekami popmuzikos kūriniai visada mūsų pasirodymuose įnešdavo ir vis dar įneša kitoniškumo ir žavesio, kuris džiugina mūsų klausytojus ir dėl to esame dar labiau motyvuoti... Ne paslaptis, kad tokio projekto Lietuvoje nėra, todėl džiaugiamės, kad beveik prieš 10 metų popmuzikos scenoje pristatę dar negirdėtą ir nematytą projektą, jis vis dar sulaukia susidomėjimo“, – sako J.Sakalauskas.

„Fotogenijų“ nuotr./„el Fuego“
„Fotogenijų“ nuotr./„el Fuego“

Tačiau nors grupės brandą atlikėjai minės kitais metais, vaikinai neslepia, kad jau dabar planuose yra ambicingų planų, kuriuos sieks įgyvendinti, o kol kas tikina susikoncentravę į šių metų pradžioje prasidėjusį ir rytoj besitęsiantį koncertinį turą „apie meilę..“.

„Įprastai būna taip, kad atlikėjai leidžiasi į koncertinius turus keletai mėnesių. Pas mus koncertinis turas vyksta visus metus... Dabar sakome, kad tai lengvas apšilimas prieš didįjį jubiliejų, susipažinimas su visa Lietuva, kad į gimtadienio šventę galėtumėme pakviesti daugiau draugų (šypsosi). Nuo vasario iki gegužės mėnesio turėjome iš tiesų nemažai koncertų, per kuriuos aplankėme tikrai ne mažą dalį Lietuvos. Tačiau sulaukę susidomėjimo ir iš kitų miestų, negalėjome to ignoruoti. Dar ir dėl to, kad ne vieną kartą esame minėję, jog važiuoti po mažesnes koncertų sales ir taip pažinti Lietuvą bei jos gyventojus yra išties įdomi ir smagi patirtis. Neskirstome klausytojų pagal jų gyvenamąją vietą... Visur važiuojame su didžiuliu noru“, – atvirauja grupės nariai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius