-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 20

Grupė „Homechestra“ pristato naują kūrinį „Spider“: voras mažas, o pasaulis didelis

Savitos muzikos kūrėjai „Homechestra“ kviečia įvertinti naujausią jų darbą – kūrinį „Spider“. Kūrinys apie vorą, pasak grupės vokalistės Dominykos Kriščiūnaitės gimė labai netikėtai, bet džiugina savo dviprasmiškumu, kuris suvienodina žmogų ir vorą iki vieno mastelio.
Grupė „Homechestra“
Grupė „Homechestra“ / Monikos Pietarytės nuotr.
Temos: 2 Muzika Dainos

„Ši daina gimė netyčia, kartais pasiseka. Susitinkam repetuot, kažkas pradeda grot kažką, tada kitas pagauna mintį – prideda savo, tada kitas, kitas ir štai – daina yra. Žodžiai nukrito iš dangaus, irgi netyčia ir netikėtai. Matyt jau buvo laikas panarpliot šitą temą“, – pasakoja D.Kriščiūnaitė.

Grupės nariai, aiškindami naujojo kūrinio prasmę, neabejoja, kad tai daina apie vorą, kuris yra mažas ir apsuptas didelio pasaulio.

„Spider – daina apie vorą, kuris tiesiog norėjo nueiti į tualetą, bet kadangi yra mažytis ir menkai pageidaujamas savo kelionėje, susidūrė su daug kliūčių – išssigandusiais, dominuojančiais pasaulyje žmonėmis ir jų ginklais – šlepetėmis, įkyriais ir smalsiais šunimis. Pasiekti, atrodo, paprastą dalyką pasidaro neįmanoma. Voras mažas, o pasaulis didelis“, – teigia „Homechestra“.

Ryčio Šeškaičio nuotr./Grupė „Homechestra“
Ryčio Šeškaičio nuotr./Grupė „Homechestra“

Ši išskirtinė grupė ruošia ir naująjį savo kūrybos albumą, kuriame be šiandien pristatomo kūrinio „Spider“ nuguls ir daugiau pastaruoju metu sukurtų kūrinių.

„Kartais atrodo, kad čia neįmanoma, sunku įsikvėpt. Tada kitą savaitę susitikus nukrenta koks nors genius motyvas ir aplink jį aplimpa muzika ir gimsta graži daina. Šiuo metu šlifuojam ir jau greit viskas bus įspausta į kompiuterį“, – džiaugiasi grupė.

Grupę be vokalistės Dominykos Kriščiūnaitės sudaro dar keturi nariai: Rokas Jasiūnas – bosinė gitara, Šarūnas Dignaitis – būgnai, Ignas Staškevičius – gitara, Pijus Ganusauskas – klavišai.

Šie atlikėjai klausytojams yra pažįstami ir iš ankstesnių muzikinių kelionių, vykusių su grupėmis „Pilnatys“ bei „Ministry of Echology“.

„Homechestra“ bus galima išgirsti birželio 4 d. festivalyje „Myliu Palangą“, liepos 13 d. Vilniuje, Lukiškių kalėjimas 2.0 scenoje bei didžiausiame šalies muzikos festivalyje „Granatos live“. Vasaros pabaigoje grupė ketina kviesti į naujojo albumo pristatymo koncertus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius