Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 05 27

Grupė „Hypocrite“ kartu su nauju nariu AntanasJ pristato vasarišką dainą „Senjorita“

Grupė „Hypocrite“, kurią sudaro aktorius Edgaras Bechter ir operos atlikėjas Dmitrijus Kudrin pasipildė nauju nariu. Tai - žymus Lietuvos „YouTube“ tūrinio kūrėjas Antanas Jakimavičius, geriau žinomas AntanasJ slapyvardžiu. Šiuo metu draugai kuria savo debiutinį albumą, kuris turėtų pasirodyti vasaros viduryje, ir pristato pirmą dainą iš jo - vasaros hitą „Senjorita“.
Grupė „Hypocrite“
Grupė „Hypocrite“ / Stop kadras

Pasak E.Bechter, albumas turėjo pasirodyti jau gegužės mėnesį, bet planus sugriovė įvykiai pasaulyje.

„Vasario pradžioje nusistatėme tikslą, suplanavome rašymo ir įrašų procesą, bet prasidėjo karas. Kad jūs suprastumėte, albumo konceptas - linksmos, vasariškos dainos. Karui prasidėjus negalėjome parašyti nė sakinio, nes mintys buvo visai kitur. Susitelkėme į pagalbą Ukrainai, užsirašiau į šaulių sąjungą, visos jėgos buvo nukreiptos ten, dėl to procesas užtrūko. Visgi su laiku išmokome paskirstyti jėgas tiek pagalbai, tiek kūrybai.“

Stop kadras/Grupė „Hypocrite“
Stop kadras/Grupė „Hypocrite“

D.Kudrin pasidalino mintimis apie naują grupės narį

„Po sėkmingo Antano debiuto mūsų kūrinyje „Mr. Lova“ ir puikaus bendradarbiavimo, nusprendėme pasiūlyti jam tapti pilnaverčiu mūsų grupės nariu. Visi kūriniai albume jau bus išleisti su juo. Labai džiaugiamės tuo, nes A.Jakimavičius puikiai mus papildė. Visi esame labai skirtingi, turime savo atpažįstamumą, kas suteikia kūriniams daugiau spalvų“.

Stop kadras/Grupė „Hypocrite“
Stop kadras/Grupė „Hypocrite“

E.Bechter papasakojo apie kūrinį

„Šis kūrinys yra apie aistrą, chemiją, kuri išmuša iš vėžių. Apie moters energiją, kuri persmelkia tave visą ir tu jau nežinai, ar tau tikrai taip reikia tos išsvajotos laisvės. Tai susitikimai su tavo paties baimėmis ir įsitikinimais, kurie tampa menki jos akivaizdoje. Ši daina apie ugnį, kuri gali sudeginti, bet gali uždegti tavyje norą gyventi ir siekti. „Senjorita“ yra labai pavojinga moteris, iš kurios nežinai ko tikėtis, kurios labai sunku pasiekti ir yra tik du keliai - būti sutriuškintam arba išaukštintam jos.“

Pasak A.Jakimavičiaus, mood video filmavimai vyko ypatingai ekstremaliomis sąlygomis. Vaikinas dar nebuvo su tuo susidūręs, nors tuo užsiima jau 8 metus.

„Visi esame labai užsiėmę žmonės, vykdantys begalę projektų. Visame gegužės mėnesyje sugebėjome atrasti tik vieną dieną video filmavimams. Per tą dieną turėjome viską nufilmuoti, o naktį montuoti, nes kitą dieną turėjau išskristi ilgam iš Lietuvos. Turėjome viską daryti labai greitai, bet bėda ta, jog esame perfekcionistai. Susidūrėme su labai dideliais vidiniais iššūkiais.

Stop kadras/Grupė „Hypocrite“
Stop kadras/Grupė „Hypocrite“

Filmavome vasarinį mood video, o diena buvo ypatingai permaininga - atėjo audra. Prasidėjo smarkus lietus. Sukomės kaip išmanėme. Esame labai dėkingi mūsų aktorėms Evai Suchockai, Valerijai Maleckajai ir Rutai Greičei, kurios, nežiūrint į tokias filmavimo sąlygas, nepratarė nė vieno blogo žodžio ir atliko viską iki galo gerai. Išsirinkome merginas labai greitai, nes jau teko su jomis dirbti prie mūsų vaizdo klipo „Mr. Lova“, kuriame jos parodė savo nuostabius aktorinius sugebėjimus. Žinojome, kad ir tokios sąlygos joms nesutrukdys įgyvendinti mūsų idėjos.“

Grupė „Hypocrite“ pristato mood video dainai „Senjorita“, kuriai žodžius rašė E.Bechter ir D.Kudrin, muziką sukūrė Donatas Tamašauskas Dzouns, filmavo Vilmantas Kęstenis, iliustraciją dainai darė Greta Zokaitytė.

VIDEO: Hypocrite - Senjorita (Mood video)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Reklama
28 metai su „Teleloto“ – kas lieka už kadro?
Reklama
Pasiskiepyti – į vaistinę: ateina per pietų pertrauką, kartu atsiveda ir šeimos narius
Užsisakykite 15min naujienlaiškius