-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 02 19

Grupė „Keymono“ – apie naująjį albumą, koncertą Kaune ir meilę džiazui

Sausio pabaigoje gerbėjus pradžiuginę nauju albumu „Time Capsule“ grupės „Keymono“ nariai šiuo metu gyvena kelionių nuotaikomis.
„Keymono“
„Keymono“ / Asmeninio albumo nuotr.
Temos: 1 Kas vyksta Kaune

Jau vasario 26-ąją albumas bus pristatytas Kauno muzikos klube „Combo“, o kiek vėliau „Keymono“ apsilankys ir kaimyninėse šalyse: grupė surengs koncertus tarptautinėje Talino muzikos savaitėje bei Latvijoje. Muzikantai taip pat nenusižengs ilgametei tradicijai ir žers ovacijas pasaulinėms žvaigždėms festivalio „Kaunas Jazz“ renginiuose.

TAIP PAT SKAITYKITE: Grupė „Keymono“ pristato naują albumą „Time Capsule“

„Į naujuosius kūrinius sudėjome daug jausmų, išgyvenimų, emocijų ir energijos – iš širdies į ausis“, – apie naująjį albumą „Time Capsule“ atsiliepia grupės nariai.

Asmeninio albumo nuotr./„Keymono“
Asmeninio albumo nuotr./„Keymono“

Ilgai brandintame ir dėl to ypač lauktame „Keymono“ albume – 8 kūriniai. Jo viršelį kūrė talentinga iliustratorė Akvilė Magicdust, suteikusi elektronikos persmelktai funk ir soul garsų dermei dar daugiau magijos.

Pristatę „Time Capsule“ Kaune ir Vilniuje muzikantai nekantrauja kartu su keliomis kitomis lietuvių grupėmis pasirodyti Talino muzikos savaitėje – tiesa, tarptautinė rinka šiam ne vienu apdovanojimu įvertintam kolektyvui jau neblogai pažįstama. Prieš keletą metų „EMC/Sony“ išleido kūrinių iš ankstesnių „Keymono“ (tuo metu „BrassBastardz“) albumų „Waiting“ ir „Synthezatorium“ rinkinį.

Nors planuoja turą Europoje, „Time Capsule“ autoriai balandžio pabaigoje neatsisakys senų malonių įpročių ir aplankys festivalį „Kaunas Jazz“. Šį renginį muzikantai vertina dėl kokybiško džiazo populiarinimo ir laisvės, kuria mėgaujasi „Kaunas Jazz“ dalyviai.

„Keymono“ nariams ne kartą teko dalyvauti festivalio „Jam sessions“ muzikos klube „Combo“, kurių metų sceną teko dalintis su įvairiomis užsienio superžvaigždėmis. Lietuviai išsidavė, kad šiemet ypač laukia gegužės 1-ąją „Žalgirio arenoje“ vyksiančio didžiojo „Kaunas Jazz“ koncerto, kuriame pasirodys JAV projektas „Take 6“.

„Klube „Combo“ penktadienį, vasario 26-ąją tikimės išvysti daug seniai matytų gerbėjų ir bičiulių, gyvenančių Kaune – be abejo, ir kolegų muzikantų“, – pasirodymo scenoje, kurioje telpa daug „Keymono“ brangių atsiminimų, laukia grupė.

VIDEO: KEYMONO - Morning

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius