-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 02 29

Grupė „Kitokios“: apie pirmąjį gimtadienį ir gretų pagausėjimą

Kovo 2 d. merginų grupė „Kitokios” viename Vilniaus naktiniame klube ruošiasi koncertui, kuriuo paminės ir vienerių metų gimtadienį, teigiama grupės išplatintame pranešime spaudai.
Grupė „Kitokios“
Grupė „Kitokios“ / E.Matijošiaus nuotr.

„Pristatysime naująjį savo įvaizdį ir specialiai „Marushka Night Club“ klubui įrašytą rusiškų dainų popuri. Vakaro metu skambės ir hitais spėjusios tapti dainos - „Pamiršk mane“ ir „Auksiniai vakarai“, kurie jau kelintą savaitę yra lyderiai vienos radijo stoties populiariausiųjų sąraše. Desertui gal net valgysime tortą. Ir toliau darysime viską, kad išliktumėme kitokios, kad būtume neformatas. Eisime savo pramintu keliu ir laikui bėgant sukursime naują merginų grupės modelį", - kalbėjo atlikėjos.

Koncerte atlikėjos žada ir daugiau staigmenų. „Kitokios“ nuo pat pradžių turėjo būti penkios, taigi merginos džiaugiasi, kad realybė pranoko lūkesčius ir pirmąjį savo gimtadienį sutiks penkios.

„Ar Lietuvoje yra 5 merginų grupė? Kodėl gi ne? Naują mūsų narę, kuri jau antras mėnuo su mumis dalinasi darbais ir džiaugsmais publikai pristatysime penktadienį, kovo 2 d., būtent šią dieną prieš metus ir gimė mūsų kolektyvas“, – kalbėjo atlikėjos. Jau ne paslaptis, jog ja tapo grožio konkursų laureatė, renginių organizatorė,  buvusi „Olialia“ mergaitė Indrė Burlinskaitė.

VIDEO: Kitokios - Pamirsk mane (sutrumpinta)

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius