Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2021 12 24

Grupė „Kristal“ – šventinėje fotosesijoje: „Kitiems metams turime didelių tikslų“

Atėjus gražiausioms metų šventėms, grupės „Kristal“ merginos džiaugiasi, kad kitaip nei pernai tokiu pat metu, šiemet šventinis laikotarpis darbingas. Žmonės nebebijo ir organizuoja įvairias asmenines šventes ar įmonių šventinius renginius. Tiesa, jų planavimas kiek kitoks nei anksčiau – lyg laukiant paskutinės minutės. Todėl ir koncertai pasitvirtina neplanuojant iš anksto, bet praktiškai prieš pat renginio datą.
„Kristal“ fotosesijos akimirkos
„Kristal“ fotosesijos akimirkos / Elzos Putienės nuotr.

Šiemet merginos prieš Kalėdas paruošė ir jaukią fotosesiją, bet ir atgaivino seną dainą, kuri itin tinka žiemos sezonui, bei kurią jau įvertino ir grupės klausytojai.

„Daina „Laiko rate“ gimė jau seniai, tuomet ir grupės sudėtis buvo visai kitokia. Kadangi koncertuose ar filmavimuose šią dainą visada atlikdavome tik gyvai, norėjome suteikti galimybę klausytojams ją rasti ir muzikos pasiklausymo platformose. Taigi kartu su kompozitoriumi Deivydu Zvonkumi atgaivinome šią dainą ir iš naujo įrašėme ją su Donata ir Julija“ – pasakojo Kristina Ivanova.

„Kristal“ – „Laiko rate“:

VIDEO: Kristal- Laiko rate

„Sveikiname sulaukus gražiausių metų švenčių, būkite sveiki ir laimingi. Daugiau šypsokimės ir džiaukimės net ir mažiausiais dalykais, nes iš jų susideda dideli džiaugsmai“, – kalbėjo Julija Jegorova.

„Kristal“ fotosesijos akimirkos – galerijoje:

„Be naujų programų ir naujų įvaizdžių, kitais metais ruošiamės tikrai iš peties padirbėti, nes idėjų ir noro jas įgyvendinti turime tikrai daug. Tad žengiame į naujus metus kartu su dideliu naujų išsikeltų tikslų sąrašu“, – pridūrė Donata.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius