-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2014 06 19

Grupė „Kukli Family“ Kairėnų vasaros festivalyje surengs pašėlusį koncertą

Savaitgalį Kairėnų vasaros festivalyje pasirodys šauni kompanija, pasivadinusi „Kuli Family“: kompozitorius, muzikantas Andrius Kulikauskas, režisierius Aidas Giniotis bei jaunosios kartos „Keistuolių“ teatro ir teatro laboratorijos „Atviras ratas“ aktorių būrys.
Grupės „Kuli Family“ nariai
Grupės „Kuli Family“ nariai / Dariaus Kučio nuotr.

Koncerte skambės gerai žinomos ir dar negirdėtos Andriaus Kulikausko autorinės dainos, legendinio „Dainos teatro“ gyvavimo laikais sukurti kūriniai, dainos iš V.Kernagio repertuaro.

Idėja parengti koncertinę programą su jaunaisiais aktoriais kilo režisieriui Aidui Giniočiui, kuris ir „pakišo“ šią mintį maestro. O A.Kulikauskas niekada dėl to nesigailėjo, nes, kaip pats tvirtina „su jaunimu šauniai susigrojome“. Grojant su grupe žinomos dainos suskamba dar trankiau, dar energingiau, atgimsta kitomis spalvomis. „Šeimos galva“ vadinamas Andrius Kulikauskas yra visų dainų aranžuočių autorius ir pavyzdys jauniesiems kolegoms.

Jo spinduliuojama energija užkrečia kitus, priverčia šėlti ir dūkti, o žaismingas Aido Giniočio bendravimas su publika įjungia visus į bendrą veiksmą. Grupės pavadinimas, sugalvotas to paties Aido Giniočio, priverčia nusišypsoti ir sukelia aliuziją į kitą žinomą pasaulinio garso grupę, o ir pats Žemaitijos bardas juokauja: „aš iš tiesų jaučiuosi jauniesiems muzikantams kaip tėvas, o jie mano vaikai, gal net anūkai“.

„Kuli family“ koncertas neabejotinai taps pašėlusiai nuotaikingu vasaros įvykiu, pripildys širdis teisinga muzika bei garantuos gerą nuotaiką. Kocertas vyks birželio 22 dieną, 19 valandą.

Dariaus Kučio nuotr./Grupės „Kuli Family“ nariai
Dariaus Kučio nuotr./Grupės „Kuli Family“ nariai

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius