Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2012 12 10

Grupė „Merlin“: nauji metai – naujas albumas

Grupė „Merlin“ prieš Naujuosius gali lengviau atsikvėpti – nuo 2008-ųjų brandintas albumas „12 mėnuo“ dienos šviesą išvys simbolinę datą: 2012 12 12.
„Merlin“
„Merlin“ / Asmeninio archyvo nuotr.
Temos: 2 Mėnuo „Merlin“

Kaip ir dera ne per vienerius metus gimusiam kūrybiniam darbui, jame klausytojai turės galimybę išgirsti visą išgyvenimų paletę: tuomet, dar 2008-aiais, albumo idėją brandino dviese – grupės įkūrėjai ir muzikos autoriai Rodionas Kolominas ir Feliksas Kutka. Tačiau gyvenimas teka, atnešdamas pokyčius, po kurių grupė galėjo palengva ir užgęsti. Bet tam, kam skirta degti, užgęsti tiesiog neįmanoma. Grupės vokalistas Feliksas Kutka tęsė pradėtą darbą, ir 2011 m. subūręs naują bendraminčių kolektyvą, užbaigė pradėtą rašyti albumą.

Dabartinis grupės sąstatas: Feliksas Kutka – vokalas, grupės vadovas,  įrašų lėidėjas, muzikos ir tekstų autorius bei bendraautorius. Romas Rainys  – gitara. Aranžuotojas bei muzikos profesorius. Paulius Jaskūnas – bosinė gitara. Vytis Vainilaitis – būgnai, perkusija. Albumo muzikos autoriai: Feliksas Kutka ir Rodionas Kolominas. Tekstų autoriai: Rodionas Kolominas, Feliksas Kutka, Darija Šerlat, Rimvydas Stankevičius, Gintautas Banys, Marijus Berenis, Odinn Albertsson. Muzikos įrašas atliktas  „Xline studijoje“, prodiuseris – Danielius Dženkaitis.

„Visi šie žmonės savo sugebėjimais ženkliai prisidėjo prie galutinio rezultato – galima sakyti, kartu atvėrėme naują puslapį Lietuvos muzikos istorijoje“, – įsitikinęs Feliksas Kutka. „Albume iš viso yra 12 kompozicijų, viena jų taip ir vadinasi –  „12 mėnuo“, tad nekilo net abejonių kaip pavadinti būsimą albumą“ – kūrybinius užkulisius atskleidė Feliksas.

Kartu su albumu dienos šviesą išvys ir naujas dainos „Patikėk“ vaizdo klipas, kurį sukūrė ir įgyvendino kompanijos „Jano studija“ kūrybinis kolektyvas.

VIDEO: MERLIN - PATIKĖK

„Pasaulio pabaiga atidedama vėlesniam laikui – apie tai informavome atsakingus tarnautojus danguje, todėl  laukiame visų gruodžio 12 dieną Vilniaus muzikiniame klube „Tamsta“, – juokavo romantiškasis rokeris Feliksas Kutka.Legaliai grupės „Merlin“ albumą „12 mėnuo“ galite įsigyti tinklapyje prior.lt, elektroninę versiją atsisiuntimui į kompiuterį ar mobilųjį telefoną rasite čia – taip pat grupės „Merlin“ koncertų metu.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius