Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 04 07

Grupė „Pendulum“ pirmą kartą atvyksta į Lietuvą! (video)

Balandžio 22 dieną į Lietuvą atvyksta visame pasaulyje geriausiai žinomi drum`n`bass atlikėjai – „Pendulum“. Australijoje gimusi grupė „Pendulum“ pasinėrė į drum`n`bass muziką ir pasaulinę muzikinę sceną nuo pat susikūrimo. 2003 metais pagrindiniai „Pendulum“ muzikos ideologai Garethas McGrillenas ir Paulas Hardingas persikėlė į Didžiąją Britaniją, kad galėtų lengviau pasiekti bet kurią pasaulio vietą.
Grupė „Pendulum“
Grupė „Pendulum“. / Organizatorių nuotr.

2005 metais išleidę savo debiutinį albumą „Hold Your Colour“, „Pendulum“ triumfavo su stulbinančia sėkme, jų albumą įsigijo net 250 000 gerbėjų. Neilgai trukus, roką ir drum`n`bass apjungti sugebantys muzikantai išleido antrąjį savo albumą „In Silico“, kuris sėkmingai puikavosi aukščiausiose Didžiosios Britanijos topų vietose ir per mėnesį pasiekė „auksinį“ įvertinimą. Šio albumo pasirodymą sekė stulbinantis turas, kurio koncertų metu žiūrovų ir gerbėjų skaičius pasiekdavo net 50 000.

Be savo kūrybos, grupė visada skyrė daug dėmesio kitų atlikėjų darbų remiksavimui. Vienas žinomiausių jų remiksų – „The Prodigy“ „Voodoo People“. 2008–2010 metais „Pendulum“ remiksavo tokių pasaulinių legendų kūrinius kaip „Led Zeppelin“ „Immigrant Song“, „Coldplay“ „Violet Hill“, „Metallica“ „Master of Puppets“, Calvin Harris „I`m Not Alone“. O 2009-aisiais  didžiausiame roko muzikos festivalyje Didžiojoje Britanijoje – „Download“, „Pendulum“ dalinosi scena su tokiais atlikėjais kaip Marilyn Manson, Korn, „The Prodigy“ ir kiti.
 
Prie „Pendulum“ DJ pasirodymo prisijungs ir MC Verse, kuris gerai žinomas kaip „Crunch Recordings“ įrašų kompanijos įkūrėjas, jos muzikinis ideologas ir drum`n`bass prodiuseris.
 
Pasaulyje gerai žinomi atlikėjai žada sudrebinti Lietuvą pačioje jos širdyje – Kauno mieste, klube „Combo“. Laužydami bet kokias taisykles, svečiai įrodys, jog net viduryje savaitės galima audringai pasilinksminti. Svečius ir publiką apšildys vienintelės Lietuvoje drum`n`bass muzikai dedikuotos radijo laidos prodiuseris ir vedantysis – JaZzy.

VIDEO: Pendulum - Propane Nightmares

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Reklama
Ekspertės: moterų investavimo rezultatai – geresni, ko reikėtų pasimokyti vyrams
Užsisakykite 15min naujienlaiškius