Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2008 11 07

Grupė „Siela“ lapkritį išleis „Euforiją“

Sugrįžę su žinia apie jubiliejinį dešimtąjį albumą „Euforija“, Lietuvos gotikinio roko grandai „Siela“ pristato minėto albumo viršelį ir skelbia, kad jau šio mėnesio antroje pusėje naujasis grupės darbas pasirodys visuose muzikos prekybos taškuose. Savo abumą muzikantai pristatys gyvo garso koncertais Vilniuje, Palangoje, Utenoje ir Druskininkuose.
Albumo „Euforija“ viršelis
Albumo „Euforija“ viršelis
Temos: 1 „Siela“

„Euforijos“ viršelį puošia kontrastingas dizainas: maldai rankas sudėjusi mergelė Marija, kurios skruostai nedorovingai nuspalvinti „gėdos“ spalva, o blizgučių aureolės viduryje slepiasi sunkiai įskaitomas, religinis užrašas „Je suis l'Immaculée Conception“ („Aš esu nekaltas prasidėjimas“). Anot krikščionybės istorijos, šiuos žodžius 1858-aisiais pasakė Prancūzijoje, Lurde apsireiškusi Marija.

„Albumas yra baigtas, apipavidalintas ir atiduotas į kompanijos M.P.3 rankas, kuri ir rūpinasi jo tolimesniais darbais“, - sakė „Sielos“ lyderis Aurelijus Sirgedas. Pasak jo, šiuo metu grupė „juodai“ ir su pakilia nuotaika, kokia ir reikalinga „Euforijos“ dainoms, dirba prie naujų bei senų dainų aranžuočių, specialiai būsimiems koncertams. Kol rekonstruojamas grupės tinklapis, naujausią informaciją galima rasti „Sielos“ MySpace puslapyje adresu: www.myspace.com/sielaband.

Albumo „Euforija“ premjera įvyks gyvo garso koncerte lapkričio 20 dieną Vilniaus muzikos klube „Tamsta“. Bilietus, kurių skaičius ribotas, galima įsigyti „Bilietai.lt“ kasose. Lapkričio 22 dieną grupė koncertuos Palangos kultūros centre „Ramybė“, lapkričio 28 dieną - Utenos kino teatre „Taurapilis“, lapkričio 29 dieną - Druskininkų muzikos klube „Dangaus skliautas“.

Aurelijus Sirgedas patvirtino, kad artėjančiuose koncertuose grupė atliks tiek naujus, tiek senus, gerai žinomus kūrinius. Grupės lyderis taip pat puse lūpų užsiminė apie tai, kad naujame albume bus netikėtas duetas, o pats dainų skambesys bus kiek nebūdingas šiai grupei ir gali nustebinti muzikos gerbėjus. Tai patvirtina ir radijo stočių eteriuose skambanti daina „Euforija“ bei į rinkinį „Opus 3 (I dalis)“ atrinkta „Isterija“.

Naujasis „Sielos“ radijo singlas titulinė albumo daina „Euforija“ jau sulaukė didelio radijo stočių susidomėjimo: šis kūrinys „Radiocentro“ „Lietuvos top 20“ pakilo į retai gotiškam rokui pasiekiamą septintąją vietą ir karaliauja Alytaus radijo stoties „FM99“ lietuviškos muzikos tope.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius