-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2010 07 21

Grupė Skyders koncertuos Portugalijoje

Maištingojo roko grupė Skyders džiaugiasi galimybe koncertuoti Portugalijoje. Pietų Europos valstybėje grupė surengs kelis pasirodymus ir muzikavimą derins su poilsiu.
Grupė „Skyders“
Grupė „Skyders“ / Asmeninio archyvo nuotr.

„Džiugu, kad pagal „Erasmus“ programą Lietuvoje studijavę portugalų studentai įvertino mūsų muziką, o dabar mes vykstame į Lisaboną“, – geros nuotaikos neslėpė roko grupės muzikantai.

Tačiau neliks nuskriausti ir grupės muzikos gerbėjai Lietuvoje. Netrukus, grupė žada turą po Lietuvos miestus ir miestelius, o radijo stotims bei žiniatinkliams jau pateiktas ir dvigubas singlas „Jei neturi kultūros/Nieko nežinau, panele pareigūne“. Šios dainos anonsuoja rugpjūčio 23d.  pasirodysiantį grupės albumą „Atsarginė Lietuva“. Albume bus vienuolika originalių lietuviškų dainų.

Apie grupę

Skyders yra roko grupė iš Vilniaus, prieš dešimtmetį susikūrusi Juodšiliuose (Vilniaus raj.).  Energingais pasirodymais bei kandžiais tekstais garsėjantys jaunuoliai daug koncertuoja Lietuvoje ir kaimyninėse šalyse. Skyders yra tapę kelių muzikinių konkursų ir festivalių laureatais bei tituluojami studentiškiausia Lietuvos grupe.
 

VIDEO: Skyders - Jei Neturi Kultūros.wmv

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius