-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 03 02

Grupė „The Roop“ kviečia į savo mini turo „Hello“ koncertus

„The Roop“ vaikinai skelbia koncertų datas ir šiuos pasirodymus simboliškai pavadino mini turu „Hello“.
„The Roop“
„The Roop“ / Nerijaus Kuzmicko nuotr.

„Mes supratome, kad per šiuos gerus dvejus kūrybos metus mes koncertavome tik festivaliuose arba užsienyje. Pats laikas mums aplankyti miestus, kuriuose dar negrojome. Norime pasakyti “Hello” ten gyvenantiems. Mūsų laukia daug pirmų kartų“, – džiugiai kalbėjo grupės lyderis Vaidotas.

Jau kovo 11 dieną, grupė pirmą kartą koncertuos Kaune, „Orixo“ klube. Vėliau, kovo 24 dieną pirmą kartą lankysis Šiauliuose, „Blic“ bare. Per melagių dieną, balandžio 1-ąją, nemeluos ir taip pat pirmą kartą surengs koncertą Klaipėdoje, klube „Raketa“. O balandžio 6 dieną grįš į sostinę ir pasirodys menų fabrike „Loftas“.

„Vilniaus koncertas bus įpatingas tuom, kad dalyvausime renginyje, kuris skirtas labai gražiai idėjai. Visi surinkti pinigai keliaus pirmajai Baltijos šalyse įkurtai fermos gyvūnų prieglaudai, kurioje gyvūnai auga be išnaudojimo ir be skerdynių“, – pasakojo Vaidotas.

VIDEO: THE ROOP - HELLO mini turas (LIVE)

O kalbant apie „The Roop“ pasirodymus, ko galima tikėtis? Grupės koncertai yra energijos ir jausmingumo mišinys. Klausytojai nelieka abejingi ir drąsiai įsitraukia į muzikinį grupės pasakojimą. Grupės koncertai pasižymi gyvybingumu, atvirumu ir tvirtu ryšiu su klausytojais.

„The Roop“ koncertavo ne tik visuose didžiausiuose Lietuvos muzikos festivaliuose, bet ir buvo pakviesti koncertuoti didžiausiame Baltijos šalių festivalyje „Positivus“. Taip pat koncertavo Rygoje (Latvija), Bonoje (Vokietija), Varšuvoje ir Gdanske (Lenkija).

„The Roop“ muzikos stiliai skoningai maišosi tarpusavyje: pop rock, rock, indie rock, dance rock.

Debiutinis albumas „To Whom It May Concern“ išleistas 2015 metų gale. Galutinius garso suvedimo darbus Australijoje atliko vienas žymiausių savo srities specialistų Leonas Zervosas, kurio dėka dienos šviesą išvydo tokių grupių kaip „INXS“, „Aerosmith“, „Maroon 5“ ir „Muse“ albumai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius