Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2014 04 14

Grupė „Without Letters“ pristato debiutinį minialbumą

Roko ir elektronikos platumas tyrinėjanti grupė „Without Letters“ pristato ilgai ir kruopščiai ruoštą debiutinį minialbuma „Self-titled". Pristatymo turą atidarys pasirodymas sostinės „Menų spaustuvėje“. Kartu pasirodys svajingą post-rock ir jazzo įkvėptą atmosferą kurianti nedažnai koncertuojanti grupė „Insearch“.
„Without Letters“
„Without Letters“ / Laimos Stasiulionytės nuotr.

Praėjusių metų gruodį vykusio koncertinio turo metu „Without Letters“ grojo visose Baltijos šalių sostinėse, o šiais metais grupė jau surengė privatų vaizdo klipo pristatymo vakarėlį ištikimiausiems gerbėjams ir antrąkart sudalyvavo Talino muzikos savaitėje. Taigi minialbumą pristatantys koncertai Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje bus bene pirmieji vieši grupės pasirodymai Lietuvoje šiais metais.

Praėjusią vasarą jauna grupė spėjo ne tik aplankyti didžiausius Lietuvos festivalius  bei pakeliauti po užsienį, bet ir pasirodė didžiausiame Baltijos šalių festivalyje „Positivus“. „Without Letters“ iki šiol stebino gerbėjus neturėdama nei vieno albumo, taigi dabar nutarė jiems atsilyginti su kaupu išleisdami debiutinį įrašą ne tik skaitmeniniu bet ir vinilinės plokštelės pavidalu. Ją bus galima įsigyti visoje Lietuvoje  iš vinylshop.lt.

Gegužės 7 d. pasirodysiantį minialbumą prodiusavo jaunosios kartos elektroninės muzikos šviesulys Miša Skalskis žinomas kaip 96wrld. Tad grupės gitaristas Adomas teigė nujaučiąs, kad ilgėliau nebuvusius „Without Letters“ koncertuose mini albumo skambesys gali nustebinti: „Pastaruosius porą metų kiek atitolome nuo savo indie ištakų, Mišos prisijungimas įpūtė mums dabartinės elektroninės muzikos garsų, kurie smarkiai skyrėsi nuo to, ką mes buvom įpratę klausyti iki tol.“

„Menų spaustuvėje“ balandžio 23 dieną klausytojai galės pasimėgauti ne tik gyvai atliekama „Without Letters“ bei „Insearch“ muzika, bet taip pat ir vizualinėmis projekcijomis, kurias specialiai renginiui sukūrė Vilniaus klubinės muzikos mėgėjams puikiai pažįstami VJ Suckmafinger ir VJ Realtime Render.

Išgirsti debiutinio „Without Letters“ minialbumo kūrinius ir naują koncertinę programą taip pat galės ir Klaipėdos melomanai balandžio 26d. Meatlovers Pub'e, o kauniečiai gegužės 1d. Punto Jazz palėpėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius