Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 12 14

Grupė „Žentai“ į gerbėjų prašymus atsako geriausių dainų albumu

Jau du dešimtmečius gyvuojanti grupė „Žentai“ per savo ilgą karjerą įrašė išties daug įsimintinų dainų, kurias pamėgo skirtingų kartų klausytojai. Atlikėjų diskografijoje – net 7 albumai: „Trauksim dainą“, „Širdžiai norisi dainuoti“, „Dabar ir visados“, „Pražydus meilei dainoje“, „Už laimę“, „Meilės jurginai“, „Šventė mums – šventės jums!“. Paminėdami savo muzikinės veiklos dvidešimtmetį, „Žentai“ nutarė savo gerbėjams pristatyti rinktinį albumą „Geriausios dainos 1“, į kurį įtraukti populiariausi jų kūriniai.
Grupės „Žentai“ albumas „Geriausios dainos 1“
Grupės „Žentai“ albumas „Geriausios dainos 1“ / Albumo viršelis
Temos: 1 Muzika

„Pastaruoju metu gaudavome labai daug laiškų. Mums rašė įvairaus amžiaus žmonės, kurie ne tik pasidžiaugdavo mūsų muzika, tačiau visi kaip vienas klausdavo, kur galėtų gauti „Žentų“ ankstesnių hitų, pavyzdžiui, „Sombrero“ ar „Kokia tu, tėviške, graži!“. Tokių paklausimų vis daugėjo, todėl pasitarėme su leidybine kompanija „Melodija“ ir nusprendėme, kad atėjo laikas išleisti mūsų geriausių dainų rinkinį. Juolab, kad šiais metais tam yra puiki proga – „Žentai“ švenčia savo dvidešimtmetį scenoje,“ – kalbėjo grupės lyderis ir daugelio dainų autorius Laimutis Klinavičius.

„Žentų“ albume „Geriausios dainos 1“ galima išgirsti net penkiolika brandžių ir nuoširdžių dainų, kurių autoriai – L.Klinavičius, E.Drėgva, A.Gelažius ir A.Slavickas. Šis rinkinys puikiai iliustruoja grupės nueitą kūrybinį kelią ir suteikia galimybę vėl pasimėgauti lietuviškos estrados klasika tapusiais kūriniais.

„Po teisybei, visos dainos, kurias norėjome įtraukti į savo „Geriausių dainų“ albumą, tiesiog netilpo. Todėl kitąmet laukite tęsinio! – sakė Laimutis Klinavičius. – O šio, pirmojo, rinkinio turinį atrinkome, įsiklausydami į mūsų gerbėjų pageidavimus. Būtinąja tvarka į albumą įtraukėme mūsų hitą „Sombrero“, be kurio neapsieinama nė vienoje šventėje, koncerte ar vestuvėse, taip pat – „Tau, gimtasis kaime“, „Širdies daina“, „Į namus pas mamą“, nes šie kūriniai bėgant metams nė kiek neprarado savo aktualumo – meilė tėviškei, gimtajam kraštui, artimiesiems vis dar yra nekintančios lietuvių vertybės. Savo gražiomis ir skambiomis dainomis norime padaryti žmones laimingesnius. Juk reikia tiek nedaug: supratimo, paprastumo, nuoširdumo. Būtent toks ir yra mūsų „Geriausių dainų“ rinkinys.“

Laimutis Klinavičius neslėpė, kad „Žentų“ noras džiuginti žmones išlieka toks pats stiprus ir kūrybingas, kaip ir karjeros pradžioje. „Šio mūsų noro atspindžius, virtusius melodijomis, Jūs visada galite išgirsti mūsų dainose. Tebūnie tai nektaras ausiai, sielai atgaiva. Laikui slenkant tegul negęsta mūsų ir jūsų ugnelė. Džiaugsmo, vilties, šviesos Jūsų namams linki grupė „Žentai“. Linksmų švenčių!“ – linkėjo Laimutis Klinavičius.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius