-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti
2017 01 16

Grupėje DAR – didelės permainos: Vudis ir Grūdas skubiai ieško naujų narių

Grupę DAR visai neseniai paliko dvi narės Kristina ir Indrė. Likusieji jos nariai Arvydas Martinėnas-Vudis ir Algirdas Grudinskis-Grūdas ieško naujų atlikėjų, kurios galėtų įsilieti į jau penkis metus sėkmingai gyvuojančią grupę ir koncertuoti pradėtų vasarį – po dviejų savaičių. Vaikinai taip pat planuoja ir daugiau pokyčių, tačiau apie juos kol kas kalba puse lūpų.
Arvydas Martinėnas-Vudis ir Algirdas Grudinskis-Grūdas
Arvydas Martinėnas-Vudis ir Algirdas Grudinskis-Grūdas / Asmeninio albumo nuotr.

„Mūsų merginos pasirinko keliauti kitais keliais. Kristina pradeda pedagoginį kelią, ji dirbs su vaikais, mokys dainavimo. Indrė pasiners į solo karjerą. Ji išvyksta į JAV, kur ketina pakeliauti. Nusprendėme, kad atėjo metas atsinaujinti“, – pasakojo DAR lyderis A.Martinėnas-Vudis.

Jis taip pat patikino, kad kaip tik šiuo metu atnaujinamas ir grupės repertuaras, bus perrašomos dainos, todėl, anot pašnekovo, dvi naujos merginos koncertuose pasirodys atlikdamos jau ir naujus kūrinius, kurių iki šiol DAR niekur pristatę nebuvo. Tiesa, A.Martinėnas-Vudis pokalbio metu prasitarė ir apie vasarą planuojamą išleisti naują albumą, kuriame skambės jau naujųjų narių balsai.

„Pats darbymetis mums yra vasaros laikotarpis ir gruodžio mėnuo, tačiau daugybę koncertų turime visus metus. Nėra nė vieno mėnesio metuose, kad neturėtume koncertų. Galbūt sausis visuomet būna šiek tiek ramesnis, todėl kaip tik dabar galime skirti laiko ir paieškoms. Ieškome dviejų naujų grupės narių. Norime kuo greičiau atsinaujinti ir vasarį jau koncertuoti drauge su naujokėmis“, – pasakojo Vudis.

Asmeninio albumo nuotr./Arvydas Martinėnas-Vudis ir Algirdas Grudinskis-Grūdas
Asmeninio albumo nuotr./Arvydas Martinėnas-Vudis ir Algirdas Grudinskis-Grūdas

Paklaustas, kokius kriterijus turėtų atitikti pretendentės, žinomas prodiuseris ir atlikėjas sakė atrankoje besitikįs sulaukti ir išvaizdžių, ir gebančių nepriekaištingai dainuoti merginų.

„Norėčiau atkreipti dėmesį, kad ne mažiau už gebėjimą dainuoti yra svarbus darbštumas. Patikėkite, dirbti reikės tikrai nemažai. Tinginiauti nebus kada“, – įspėjo prodiuseris.

Vokalistės, norinčios prisijungti prie DAR, turėtų parašyti Vudžiui prisistatymą, atsiųsti nuotrauką el. paštu vurecords@yahoo.com.

„Būtinai nurodykite ir savo telefono numerį, galėsime operatyviai susitarti dėl susitikimo – perklausos. Ketiname pasirodymus ir nufilmuoti. Surengsime mažąjį „X Faktorių“, – juokavo A.Martinėnas-Vudis.

Pasiteiravus, kodėl išėjus Indrei ir Kristinai, Vudis ir Grūdas ieško, kuo jas pakeisti užuot pasirodymus rengę dviese, prodiuseris patikino nenorįs keisti DAR koncepcijos, mat nuo pradžių grupėje buvo keturi nariai.

„Tokia idėja buvo sumanyta, kad scenoje pasirodome keturiese: dvi merginos ir du vaikinai. Mums svarbu, kad kūriniai, kuriuos atliekame, skambėtų nepriekaištingai, mūsų klausytojai yra įpratę, kad grupėje DAR nuolat dainuoja ir dvi gražios merginos, ne vien tik aš ir Grūdas“, – kalbėjo jis.

Pretendenčių laiškų prodiuseris laukia nuo pirmadienio ryto iki šio penktadienio vakaro.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius