Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2010 02 05

Grupės „3“ vaikinus šokiruoja gerbėjų pasiūlymai

Vaikinų grupė „3“, kaip ir dauguma jaunimo, nemažai laiko praleidžia įvairiuose socialiniuose portaluose. „Nesame susirgę internetinio bendravimo liga, tačiau pastaruoju metu esame priversti tuo užsiimti vis daugiau laiko. Augant populiarumui, daugėja klausimų, tiek asmeninių, tiek susijusių su grupe „3“, tad dažnai net nespėjame į visus juos atsakyti“, – šypsodamiesi pasakojo grupės nariai.
Grupė „3“
Grupė „3“ / Grupės nuotr.
Temos: 1 „3“

„Aš nė nežinau, kiek per dieną gaunu SMS ir laiškų iš merginų, kurios nori su manimi susitikti, prašo telefono numerio, klausinėja keisčiausių dalykų. Keista net ir pačiam, tačiau nesinori pasirodyti nemandagiam, tad į visus juos stengiuosi, kad ir trumpai, atsakyti“, – pripažįsta Vilmis.

Tuo tarpu kitas grupės „3“ narys Gutis sakė, kad eilinius kvietimus į pasimatymus priskiria prie gražių ir nekaltų žinučių.

„Patikėkite, ką šiais laikais rašo mergaitės virtualioje erdvėje, kartais skamba neįtikėtinai. Apstulbau, kai perskaičiau, jog viena mergina siūlo pasimylėti. Neva ji nori prarasti nekaltybę su manimi. Dar keisčiau, kai ji iš anksto planuoja pasigirti draugėms, kad jau yra išbandžiusi sekso malonumus. Į tokį prašymą, atsiprašau, bet jau nebereaguoju. Tai skamba tiesiog nesveikai“, – pasakojo dainininkas.

Beje, šis bene atviriausias grupės narys neslepia, kad socialiniuose portaluose ne kartą jau yra sulaukęs pasiūlymo dalyvauti erotinėse fotosesijose.

„Siūlo, siūlo, – juokiasi vaikinas. – Ypač pasiūlymų padaugėjo, kai viename iš žurnalų pasirodė mūsų pusnuogių nuotraukos. Gal ką ir nuliūdinsiu, tačiau nuo šių pasiūlymų susilaikau.“

Trečiasis grupės narys Vytenis mano, kad susitikimus, seksą ar kitus dalykus žinutėse siūlančioms merginoms tiesiog trūksta dėmesio: „Juk tikrai visi trys esame pakankamai suaugę ir tokių vaikiškų žaidimų nežaidžiame. Gaila, tačiau kartais tenka atrašyti ir piktai, nes, patikėkite, visa tai, kaip sakoma, užknisa.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius