Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2013 07 11

Grupių „Proper Heat“ ir „Kick Punch Gang“ nariai įkūrė leidybinę kompaniją „Meska Music“

Vasara. Atrodo, kad viskas gerėja: kūno judesius kaustę drabužiai lengvėja, išblyškusi oda tamsėja, gaivinantys ir svaiginantys gėrimai šaltėja, o muzika tik garsėja. Vaikščiodami plačia ir beforme žeme, du artistai muzikoje ieško naujų spalvų ir formų, praturtintų meliono skoniu. Jie kuria ir siekia skleisti house muzikos stiliaus vibraciją – gilią, šviežią, žavią ir madingą. Šiais epitetais oficialiuose puslapiuose save pristato prieš metus dviejų brolių – house, disco muzikos platformoje žinomų Saxtone ir Paul Monroe vardais – įkurta muzikos įrašų leidimu užsiimanti kompanija "Meska Music".
Saxtone
Saxtone / „Soulbox“ nuotr.

Dirbantys kartu su tokiais artistais ir grupėmis kaip „Proper Heat“ (Karolis Ramoška, Saxtone, Martin Virgin), „Kick Punch Gang“ (Paul Monroe, Normanbase, Martin P) St. Stereo (Liudas Lazauskas), South eXpress (Anatolij Oleinik, Lemings, Paul Monroe) ir kitais, jie patys drąsiai kuria house, tech, disco, jazz, funk, elektronic, instrumental muzikos stilių kokteilius.

Asmeninio archyvo nuotr./Paul Monroe
Asmeninio archyvo nuotr./Paul Monroe

Debiutinį savo singlą pavadinimu „Love Song“ pristatantis atlikėjas Saxtone – grupės „Proper Heat“, pamišusios dėl džiazo, disco ir elektronikos, narys, plataus profilio muzikantas, instrumentalistas ir prodiuseris, nuo pat vaikystės sekęs muzikos pėdsakais su saksofonu rankose. Galbūt tai pagrindinė priežastis, atskleidžianti, kodėl jo kuriamoje muzikoje knibžda įvairios muzikinės patirtys ir įtakos: šokių muzikos ritmai, lounge ir smooth jazz muzikos stilistika, džiazo muzikos improvizacijos, pasirodymų metu gyvai atliekamos saksofono. Dėl pastarųjų Saxtone būtų galima rikiuoti šalia tokių užsienio atlikėjų kaip Florencio Cruzo arba Rubeno Morano, house muzikos fone laisvai improvizuojančių saksofonu. Kaip tokį derinį vertinat jūs?  

Vieną savo naujausių skonių ir formų, tiesą sakant, jau trečiąjį kaip savarankiško atlikėjo, pristato vienas iš muzikos įrašų studijos „Meska Music“ įkūrėjų – Paul Monroe. 2007-aisiais prisijungęs prie projekto South eXpress, 2011-aisiais tapęs electro punk grupės „Kick Punch Gang“ nariu, dabar Paul Monroe ieško naujų ir savarankiškų muzikos, jungiančios elektroniką ir gyvų instrumentų garsus, pavidalų. „Mirage“ – naujas, vasariškai lengvas ir neįpareigojantis house muzikos kūrinys, manau, atsidursiantis ir mėgstančių pajudinti sustingusį kūną, ir prioritetą teikiančių ramiam atsipalaidavimui grojaraščiuose.

Saxtone single  „Love Song“  jau galite įsigyti daugumoje internetinių muzikos parduotuvių, tokiu kaip iTunes, Beatport.

„Meska Music“ Soundcloud - soundcloud.com/meska-music

Saxtone Soundcloud - soundcloud.com/saxtone

VIDEO: Saxtone - Love Song

 

 

 

 

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius