-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 04 01

Harry Stylesas grįžta su nauja daina ir ukrainiečių kūrėjo režisuotu vaizdo klipu

Superhitų „Watermelon Sugar“, „Golden“, „Sign of a Times“ ir kitų atlikėjas, „Grammy“ laimėtojas ir pasaulinė popmuzikos žvaigždė Harry Stylesas sugrįžta su nauja daina „As It Was“. O jau gegužės 20 d. pasirodys ir naujausias jo albumas „Harry‘s House“.
Harry Stylesas
Harry Stylesas / Sony Music

Pagrindinis būsimo albumo singlas „As It Was“ pasirodė kartu su vaizdo klipu, kuris buvo nufilmuotas prieš mėnesį Londone. Klipo autoriumi tapo „Grammy“ nominuotas ukrainiečių režisierius Tanu Muino, rašoma „Sony Music“ pranešime spaudai.

„Režisuoti Harry Styleso vaizdo klipą buvo svajonė, nes jis yra mano mėgstamiausias atlikėjas, ir ji išsipildė“, – džiaugsmo neslėpė Tanu. „Tiesa, filmuoti šį atlikėją man buvo saldžiai rūgštu. Kodėl? Viena vertus, tai buvo viena laimingiausių dienų mano gyvenime, tačiau antrąją filmavimo dieną įvyko rusų invazija į Ukrainą, taigi galite įsivaizduoti, kokias beprotiškas emocijas išgyvenome filmavimo aikštelėje. Aš ir mano komanda iš Ukrainos atidavėme labai daug meilės šiam vaizdo klipui.“

Harry Styles – „As It Was“

VIDEO: Harry Styles - As It Was (Official Video)

„Harry‘s House“ yra trečiasis žymiojo brito albumas. „As It Was“ yra pirmoji paviešinta Harry Styleso daina po fenomenalaus populiarumo susilaukusio albumo „Fine Line“ pasirodymo 2019 m.

Naujasis albumas susideda iš 13 dainų, kurias muzikantas įrašinėjo skirtinguose pasaulio kraštuose: Didžiojoje Britanioje, Los Andžele ir Tokijuje laikotarpyje tarp 2020 iki 2021 metų. Prieš albumo prisidėjo ilgamečiai Harry Styleso kolegos Kidas Harpoonas, Tyleris Johnsonas ir Mitchas Rowlandas. „Harry‘s House“ jau galima užsisakyti ir skaitmeninėje, ir fizinėje versijoje bei tapti pirmuoju, kuris išgirs šį gerbėjų visame pasaulyje nekantriai laukiamą muzikinį darbą.

Balandžio 15 ir 22 d. Harry Stylesas pasirodys ant pagrindinės žymiojo amerikiečių festivalio „Coachella“ scenos. Festivalio metu gerbėjai pirmieji galės išgirsti ir gyvai atliekamą „As It Was“ singlą. Nuo birželio 11 d. Harry Stylesas pratęs savo „Love On Tour“ muzikinį turą po pasaulį. Pirmasis turo koncertas įvyks Glazge.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius