-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 02 04

„Hiperband“ atliks grupės „Hiperbolė“ dainas – laukia nostalgiškos muzikos vakarai

Legendinės grupės „Hiperbolė“ dainos vėl suskambės koncertų salėse. Populiariosios roko grupės kūrinius atliks „Hiperband“ muzikantai. Jau keletą metų su perdainuotų dainų programa sėkmingai koncertuojanti grupė žada – laukia nostalgiški, geriausias emocijas kuriantys muzikos vakarai.
Grupė „Hiperband“
Grupė „Hiperband“ / Organizatorių nuotr.

Kaip pasakoja „Hiperband“ lyderis, koncertų svečiai scenoje išvys gyvai grojančią grupę bei išgirs naują žinomų dainų skambesį. Įdomu tai, kad „Hiperband“ koncertuose lankosi tiek vyresnės kartos „Hiperbolės“ gerbėjai, tiek tie, kurie šią grupę atrado visai neseniai. Koncertuose skambės tokie hitai kaip „Aš dar dainuosiu“, „Pamiršk mane“, „Vandens ženklai“, „Sugrįžk“, „Laužai“ ir kiti, rašoma grupės išplatintame pranešime spaudai.

Grupė „Hiperband“ koncertuoja tarp jaunimo populiariuose naktiniuose klubuose bei baruose. Per grupės pasirodymus salės visada būna sausakimšos. Koncerte klausytojų laukia kur kas ilgesnė programa, nei kad skamba naktiniuose baruose. Taip pat tai proga pakviesti savo tėvus ir kartu atvykti pasiklausyti legendinių dainų.

„Grupės „Hiperbolė“ populiarumas neblėsta. Vieniems šios dainos primena jaunystę, šventes su draugais, kitiems – tai šių dienų atradimas. Į koncertus atvyks draugų kompanijos, kurios klausydavosi „Hiperbolės“ dainų prieš kelis dešimtmečius. Tai jiems proga susitikti, prisiminti jaunas dienas. „Hiperbolės“ muzika paliečia sielas, žadina prisiminimus. Šios dainos neatsiejamos nuo lietuviškos muzikos istorijos. Nostalgiškas skambesys užburia, žodžiai nepalieka abejingų“, – sako grupės nariai.

Organizatorių nuotr./Grupė „Hiperband“
Organizatorių nuotr./Grupė „Hiperband“

„Hiperband“ savo pasirodymus surengs vasario 19 d. Kaune, kovo 8 d. Panevėžyje, kovo 19 d. Vilniuje. Tai vienintelė galimybė gyvai paklausyti daugiau nei du dešimtmečius nekoncertuojančios legendinės grupės dainų.

„Matome, kaip lietuviai išsiilgę renginių, koncertų, pasirodymų. Yra daug norinčių, kad būtent „Hiperbolės“ dainos skambėtų privačiuose renginiuose, įvairiose miestų šventėse, įmonių vakarėliuose. Nuo jaunų dienų esu šios grupės gerbėjas. Su malonumu klausydavausi jų dainų, o dabar man didelė garbė šiuos kūrinius atlikti scenoje“, – sako grupės lyderis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius