Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti
2018 07 20

Į „Galapagus“ grįžta „Kitokie pasikalbėjimai“ su ypatingais svečiais – broliais Lavrinovičiais

Liepos 28-ąją, antrąją festivalio „Galapagai“ dieną, Zaraso ežero saloje tūkstančiai žmonių gaus gerą dozę sveiko juoko, nes į festivalį sugrįžta humoristas Justinas Jankevičius. Pernai festivalyje nufilmuoti jo „Kitokie pasikalbėjimai“ su televizijos vilku Martynu Starkumi net per lietų išlaikė milžinišką auditoriją su neištrinama šypsena veiduose. Šiemet ant laidos minkštasuolių įsitaisys garsiausias brolių duetas.
Broliai Kšyštofas ir Darjušas Lavrinovičiai
Broliai Kšyštofas ir Darjušas Lavrinovičiai / Asmeninio albumo nuotr.

„Vos pasibaigus praėjusių metų pasikalbėjimams festivalyje „Galapagai“, jau iš karto žinojau, kad būtinai čia turime sugrįžti dar kartą. Nesitikėjome, kad šeštadienį, 11 valandą ryto mūsų klausytis ateis tiek daug iš vakaro visas jėgas ištaškiusių piliečių. Bet atėjo! Ir ne tik, kad fiziškai savo kūną atvilko, bet ir jų sielos puikiai įsijungė į pokalbį.

Tuo ir žavūs „Galapagai“, jog čia žmonės atvažiuoja ne tik pasiklausyti populiariausių muzikos grupių, bet ir dalyvauja kitoje pramoginėje veikloje. Festivaliai „Kitokiems pasikalbėjimams“ visada buvo ypatingas reikalas“, – teigė „Kitokių pasikalbėjimų“ prodiuseris Mantas Bertulis.

Renginio nuotr. /Justinas Jankevičius
Renginio nuotr. /Justinas Jankevičius

Pernai laidos studija virtusioje scenoje dvi valandas su J. Jankevičiumi praleido M. Starkus. Tąkart jis buvo laidos kapitonas ir pateikė Justinui aibę klausimų bei provokacijų. Dialogas buvo toks šaunus, kad ir šiandien Martynui jį malonu prisiminti.

„Labai teigiamos emocijos. Visai kita patirtis kalbėtis ne televizijos studijoje, ne uždarame klube, o openair‘e ir dar dienos metu – tai absoliučiai neįprasta, bet labai gera patirtis“, – sakė M.Starkus.

Renginio nuotr. /Justinas Jankevičius ir Martynas Starkus
Renginio nuotr. /Justinas Jankevičius ir Martynas Starkus

Anot jo, vakare į pasikalbėjimus, filmuojamus kokioje nors specifinėje salėje, susirenka tikslinga auditorija, einanti pasiklausyti konkrečiai Justino ir jo pašnekovų.

„O čia susibūrė tokia chebra, ėjusi pro šalį. Ir didelis džiaugsmas matyti, kaip jie užtrunka, niekur toliau nesiskubina, lieka sėdėti, iš vakaro gerai pasilinksminę veidai staiga pradeda švytėti ir džiaugtis tuo, ką girdi. Žinoma, su Justinu lengva tai daryti, nes jis yra tobulas pašnekovas ir improvizatorius. Justinas visuomet labai stipriai ruošiasi, tai yra labai svarbu tokio žanro profesionalams. Tai tik žmonėms iš šono atrodo, kad šneka bet ką, improvizuoja, bet dėl to ir atrodo, kad jis – gerai pasiruošęs“, – kalbėjo M.Starkus.

Renginio nuotr. /Martynas Starkus
Renginio nuotr. /Martynas Starkus

Televizininkai turėjo progos pasidžiaugti ne tik milžiniška auditorija, susibūrusia pasiklausyti jų pokalbio gyvai, bet ir vėliau pasiektu aukštu reitingu – festivalyje „Galapagai“ nufilmuotą laidą internete pasižiūrėjo beveik 200 tūkstančių žmonių.

Kitą šeštadienį „Galapagų“ festivalyje vyksiantys „Kitokie pasikalbėjimai“ taip pat, galima prognozuoti, bus bomba, mat su J. Jankevičiumi pasikalbėti atvyks krepšininkai Darjušas ir Kšyštofas Lavrinovičiai. „Kitokių pasikalbėjimų“ prodiuseris M.Bertulis sako, kad laida su broliais Lavrinovičiais buvo ilgai lauktas dalykas.

Renginio nuotr. /Justinas Jankevičius
Renginio nuotr. /Justinas Jankevičius

„Neslėpsiu, jog užtruko šiek tiek laiko, kol pavyko juos prisikviesti. Krepšinis ir humoro jausmas dažnu atveju nėra patys geriausi draugai, tačiau to nepasakysi apie brolius Lavrinovičius. Kiekvienas žurnalistas laukia pokalbio su jais, nes žino, kad jie net po pačių nuobodžiausių rungtynių išspaus šypseną visiems. To neabejotinai galima tikėtis ir „Galapaguose“.

Galima sakyti, vienoje scenoje susitiks trys humoristai. O broliams Lavrinovičiams tai tikrai nebus pirmas festivalis, kuriame jie dalyvauja. Tik jie, kiek žinau, mėgsta šiek tiek didesnius – tokius kaip Olimpinės žaidynės ir panašiai“, – kalbėjo M. Bertulis.

Festivalis „Galapagai“ vyks liepos 27-28 dienomis Zarasuose, ežero saloje. Šių metų muzikinės scenos headlineriai – JP Cooper, Jose Gonzalez, Alice Merton, Tom Walker. Iš viso laukia bemaž 70 pasirodymų penkiose festivalio scenose. Bilietus platina galapagai.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius