-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2011 02 25

Į Kylie Minogue koncertą lankytojų prašoma atvykti anksčiau

Vilniaus „Siemens“ arenos durys prieš australų popdievaitės Kylie Minogue koncertą vasario 26 d. bus atvertos jau nuo 18.30 val. Koncerto organizatoriai ragina visus žiūrovus į areną atvykti kaip galima anksčiau, kad būtų išvengta spūsčių aplinkinėse gatvėse bei prie įėjimų ir drabužinėse.
Kylie Minogue
Kylie Minogue / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

„Prekyboje pasirodžius papildomiems bilietams į K.Minogue koncertą, jame laukiame daugiau nei 11 tūkst. žmonių, tad kviečiame visus šio unikalaus renginio žiūrovus iš anksto suplanuoti šeštadienio vakarą“, – sako „SEVEN Live“ generalinis direktorius Juras Vėželis.

Organizatoriai rekomenduoja žiūrovams į koncertą nesinešti fotoaparatų, nes renginio metu bus draudžiama filmuoti ir fotografuoti dainininkės bei jos komandos pasirodymą. Taip pat primenama, kad vaikai į koncertą nebus įleidžiami nemokamai.

Prieš dvi valandas truksiantį 42 metų atlikėjos pasirodymą scenoje gros DJ Jasinas Buckhanas.

Grandiozinis pasirodymas, kuris yra ką tik prasidėjusio Kylie Minogue pasaulinio turo „Aphrodite–Les Folies“ dalis, stebins ne tik choreografija, užburiančiomis dainomis, bet ir graikų mitologija persmelktais ekstravagantiškais apdarais bei auksu tviskančiomis scenos dekoracijomis.

„Seksualumo simboliu tituluojama atlikėja pasižymi ypatingu skoniu rinkdamasi tiek gatvės drabužius, tiek koncertinius apdarus. Nors per koncertus įprasta ją matyti pasidabinusią originaliais ir įspūdingais kostiumais, kiekvieną kartą Kylie priverčia visus aikčioti iš nuostabos“, – sako J.Vėželis.

Atlikėja gerbėjus supažindins su naujausio albumo „Aphrodite“ dainomis bei džiugins atgimusiais populiariausiais hitais, tarp kurių tokie pasaulyje žinomi kūriniai kaip „Spinning around“, „Can‘t get you out of my head“, „In my arms“, „Love at first sight“, „On a night like this“, „All the lovers“ ir kt.

Turą „Aphrodite–Les Folies“ atlikėja praėjusį šeštadienį pradėjo koncertu Danijoje. Po renginio savo profilyje svetainėje „Twitter“ K.Minogue teigė pati esanti priblokšta „fantastiško, nepaprasto ir nepakartojamo“ pasirodymo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius